| printz3sa a întrebat:

Ce credeti ca este femeia?:*

Răspuns Câştigător
| Raiden a răspuns:

Eleganta in persoană. big grin

21 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Femeia e o chestie care de obicei apreciază gramatica!

| Hombre a răspuns:

Printesa lu' peste care esti, intrebare nepotrivita la categorie nepotrivita, norocul femeilor este ca nu tu esti etalonul dupa care ma ghidez in a ma explica ce cred ca este femeia.

| Dmonik a răspuns:

Femeia? Daca nu raspundeam la tine, as fi zis perfectiunea intruchipata, asa... voi spune doar bucati de perfectiune imperfect combinate.
Daca urmaresti logica lui @kongeriket, e posibil sa ajungi sa ai tulburari de personalitate, cat de curand, printesita!
Va fi ingrozitor, asa ca eu zic sa editezi intrebarea, ca sa iti pastrezi mintea, sexualitatea si sexul ( ca te pomenesti ca apoi vei dori sa apelezi si la chirurgie ) intacte.

| Leocerba a răspuns:

nici nu stiam ce distractiv e la Legislatie, Politic&Social
"faina" intrebare,"faine" raspunsuri
trebuie sa mai vin,@Pedala, imi aduci tu aminte, te rog?

| cornel a răspuns:

O femeie?straight face

persoana
fiinta

hee hee

| Steff_7182 a răspuns:

Raspund doar daca ma intrebi corect!

| viatadecacatt a răspuns:

Necesitatea barbatuluismug

| Kylexy a răspuns:

Detinatoarea sexului slab dar uneori e o adevarata vipera.

| CaTaLiN41729 a răspuns:

Uite ce cred eu despre femeie:
Femeia este un lucru bun. Femeia este mereu sensibila. Femeia este sexy. Femeia este dulce. Femeia este companionul perfect pentru a te distra. Femeia este placuta ochiului. Femeia este puternica. Femeia este cea care da viata. Femeia este o specie foarte emotiva. Femeia reprezinta pasiune pentru un barbat. Femeia este fromoasa. Femeia este ispititoare. Femeia este sotie. Femeia este prietena. Femeia sta in spatele oricarui om de succes. Femeia reprezinta confort. Femeia poate plange si suferi

| Pedala a răspuns:

Chestia aia de care te tii cand faci sex

| corina977 a răspuns:

Femeia este ceva nelipsit din lumea inconjuratoare, fara ea viata nu ar putea continua pe aceasta planeta.

| Liviuuuuu a răspuns:

Femeia este im dar de la dumnezeu pentru barbat, facuta sa il insoteasca in viata, sa ii fie fidela, sa-l iubeasca si sa faca o familiehappy

| Cherry56 a răspuns:

Bai puneti si voi niste intrebari sa mor lol straight face si se zice "ce credeti" nu "ce credeti" mama ei de gramatica...

| lowfive a răspuns:

Cre-d ca femeia e exact ceea ce e, adica: un individ adult din specia umană de sex feminin. Tu ce cre-zi?

| lucianman a răspuns:

O fiinta :la inceput totul era perfect apoi dumnezeu a creat femeia laughing))

| Andreutzzyk a răspuns:

Emeia este o fecioara... emeia este soarele, o creatura extraordinara, care face imaginatia sa galopeze. Femeia e o suprafata care simuleaza adancimea. Femeia este un element esential in viata. fara femeie lumea nu ar exista. femeia este totul! Funda PLZ?:*

| CarmennnLove a răspuns:

O fiinta suava, delicata care reprezinta puritatea si frumusetea intruchipata. O fiinta care ar trebui sa fie " frumosul " pe acest pamant, care ar trebui sa aiba orgoliul, demnitatea si onoarea mai presus de orice! Dar... cu timpul oamenii au pierdut sau au facut pierduta esenta "femeii ", aceasta nu are origoliu, demnitate si onoare, nu mai este pura ( inca de la varste frage ea isi pierde puritatea prin pierderea virginatatii -> sa fim seriosi, barbatii fac ce vor din noi! -) parca nu ii mai pasa de princiipile sale.
Asa am ajuns majoritatea!
Paacat sad
Sper ca te-am ajutat! te pup! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este mangaierea.asa cum barbatul este puterea.

| angel4v3ryour a răspuns:

Inger si demon :-)

| EckoTM a răspuns:

Nu stiu d'astea laughing

| AndY_8355 a răspuns:

Multe...Nu prea stiu cum sa ma exprim.In primul rand o persoana foarte importanta deoarece femeia iti da viata.In al doilea rand frumusetea. E cam greu de spus oricum cam atat reusesc sa-ti spun

Întrebări similare