| Flavianadx a întrebat:

Ce credeti ca mai pregateste Trump cel impeached, asa instabil psihic cum e acum? Mai sunt cateva zile, dar inca are acces la puterea nucleara.

Răspuns Câştigător
| StrongHeart a răspuns:

Mie nu mi se pare instabil psihic,adica ma rog, daca ti-ai format o opinie despre el,e greu sa ti-o mai schimbe cineva,in general oamenii sunt foarte atasati sau detasati cand e vorba de subiecte importante precum politica sau religie si cauta sa se incadreze intr-o anumita categorie,respingand total ideile celeilalte "tabere".
E un om foarte orgolios,poate chiar egoist,dar nu e instabil psihic, plus ca presedintele are o echipa de oameni in jurul lui, oamenii de la ss, etc. Nu poate sa faca chiar orice il taie capul, poate doar amenintari pe twitter.

9 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Mi-a părut bine de cunoștința, sper sa ajungi îngeraș, ne vedem în viața viitoare la vânătoare de extratereștrii.

| raMLesS a răspuns (pentru Catrice):

Mi s-a parut amuzant raspunsul tau si de-aia ti-am dat vot.

| Catrice a răspuns (pentru raMLesS):

Mișto.

| raMLesS a răspuns (pentru Catrice):

Nu, tu esti misto.

| sabin89 a răspuns:

Prea te duci departe cu gândul. Se mai agită şi el puţin încoace şi-ncolo, dar nicio legătură cu puterea nucleară.

| RoCkKiD a răspuns:

Nimic special.

O sa ii frece putin cabinetul lui biden pe partea de politica extrena dar realitatea e ca deja s-a terminat si isi asteapta suparat finalul de mandat.

| SingleForOne a răspuns:

Cred că, totuși, puterea îi este limitată în momentul de față, cel puțin din punct de vedere militar. Nu cunosc, dar pare să aibă sens astfel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O cam dai in extreme, nu e omul așa redus mintal chiar daca a luat-o oleacă pe arătură.

| Dragosdoar a răspuns:

Pai si daca are acces la putere nucleara ce? Nu a facut razboi pana acum omu, chiar daca putea. A primit premiul nobel ppentru pace.