Mie nu mi se pare instabil psihic,adica ma rog, daca ti-ai format o opinie despre el,e greu sa ti-o mai schimbe cineva,in general oamenii sunt foarte atasati sau detasati cand e vorba de subiecte importante precum politica sau religie si cauta sa se incadreze intr-o anumita categorie,respingand total ideile celeilalte "tabere".
E un om foarte orgolios,poate chiar egoist,dar nu e instabil psihic, plus ca presedintele are o echipa de oameni in jurul lui, oamenii de la ss, etc. Nu poate sa faca chiar orice il taie capul, poate doar amenintari pe twitter.
Mi-a părut bine de cunoștința, sper sa ajungi îngeraș, ne vedem în viața viitoare la vânătoare de extratereștrii.
Prea te duci departe cu gândul. Se mai agită şi el puţin încoace şi-ncolo, dar nicio legătură cu puterea nucleară.
Nimic special.
O sa ii frece putin cabinetul lui biden pe partea de politica extrena dar realitatea e ca deja s-a terminat si isi asteapta suparat finalul de mandat.
Cred că, totuși, puterea îi este limitată în momentul de față, cel puțin din punct de vedere militar. Nu cunosc, dar pare să aibă sens astfel.
Pai si daca are acces la putere nucleara ce? Nu a facut razboi pana acum omu, chiar daca putea. A primit premiul nobel ppentru pace.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: