Of...asta tine tare mult de educatia de-acasa, nu in sistemul..."nu ai voie, sa bei, nu ai voie, sa fumezi, nu ai voie etc.", pentru ca tot ce este interzis, este o mare curiozitate...in rest, nu mai stiu, ce sa spun...nimeni nu-si va face datoria pe deplin, ca familia... dar ce mai este familia in ziua de azi...doresc, sa primesc "Stupid" si multe palme, daca nu am dreptate...
O lege nescrisa...nu trimite, niciodata, copilul sa-ti cumpere tigari sau bauturi alcoolice...de aici incepe totul...
S-ar putea marii amenzile la magazinele si restaurante, baruri care servesc batuturi alcoolice minorilor si sa se mediatizeze mai mult efectele nocive a alcoolului, iar parintii sa fie mai atenti la copii lor. Des am intalnit parinti care atunci cand consuma alcool, de obicei bere sau vin, spun sa-i dau si copilului sa guste, nu cred ca e normal, parintii mei nu mi-au dat niciodata sa gust asa ceva si nu am patit nimic din contra pana la 18 ani toate bautura mi s-a parut a fi nociva, chiar si dupa aceea mi s-a parut la fel doar ca aveam libertatea sa gust daca doream.
Minorii trebuiesc controlati de parinti si educatori.
Atunci cand sunt incontrolabili sa intervina institutiile statului(scolile de corectie) si sa-i ajute sa se corecteze.
anonim_4396 întreabă:
KorpiklaaniV întreabă:
Anton_Victor_1972 întreabă: