| kanajambe a întrebat:

Ce credeti ca se va intampla dupa proteste? Va fi inlaturat guvernul? Va continua criza si se va extinde si una alimentara?

33 răspunsuri:
| Hombre a răspuns (pentru harciog):

La-sa vrajeala ca le-a dat bani ti-am mai spus e fumata din 1990, dar tu cat mai ei pentru dezinformare? E a doua oara cand spui ca le-a dat 150 de lei si nu te crede nici copii. Imi aduci aminte de un vecin in 90' care imi tot zicea ca suntem platiti si eu ii spuneam de fiecare data ca nu suntem platiti, si intr-o zi m-a intrebat iarasi.
-Cu cat te-a platit liberali si taranisti?
-Bai vecine am strans cam o valiza de dolari, dar inca nu i-am numarat.
-Fugi ba ca minti zise el.
-Bai vecine tu nu esti nici cal, nici magar, ii zisei eu.
-Pai de ce?
-Pentru ca esti atat de bou incat nu ma crezi nici ca am luat bani nici ca nu am luat.

| harciog a răspuns (pentru Hombre):

Este ciudat in ce mod ma zgindari sa declar public un lucru.A fot o minciuna in afara faptului ca toti care au fost aseara au ce minca vreo citeva zile.Sint oameni, cu copii acasa care au un anumit interes la un anumit partid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se va intampla nimic, deoarece celor din guvern putin le pasa de cei care protesteaza; nu va fi inlaturat guvernul, doar in cazul in care ne-ar sustine mare parte din europa si da, criza va mai dura probabil un timp destul de lung.