Totul depinde de ce va dori sa faca Putin. Decizia va fi doar a lui. E greu de prezis, dar probabil nu va mai invada teritorii ucrainiene decat in cazul in care va avea un motiv serios. O astfel de miscare ar strica de tot relatiile cu Occidentul.
Cred că Egiptul o să invadeze Yemenul, ca mai apoi Germania să ocupe Austria. De îndată ce acestea se întâmplă, eu procur o armă şi invadez Ungaria. Iar dacă, cumva, printr-o nemernicie crasă, ruşii se îndreaptă înspre Transnistria şi Basarabia, trec Carpaţii în sens invers versurilor şi omor rus cu rus, ca spic după spic.
Deci e posibil ca in viitorul apropiat sa se adevereasca acel guvern global. Ceea ce vor sa faca masonii, nu?
Cam greu, că ruşii, cel puţin în aparenţă, iau decizii opus celorlalte mari puteri.
Greu,negreu,tot acolo se va ajunge. SUA, UE, sau Russia, tot mancare de peste.parerea mea e ca se va ajunge la un moment dat ca mariel puteri sa dea mana asa cum e prevestit si de acolo un guvern mondial vere. Asa se prevesteste de multi ani si tind sa cred ca se va intampla.
Nu va face nimic.
Crimeea este teritoriu rusesc de peste 200 de ani! Asta Hrusciov a dorit Crimeea sa o daie RSS Ucrainene. Deasemenea el a dat si teritoriul sudic al Rep. Moldova.
Eu zic ca mai departe nu se va merge, atata a fost tot. Nu il cred pe Putin asa nebun sa vrea sa cucereasca Ucraina si sa inceapa alta razboi.Cred ca a vrut sa dovedeasca ca poate face ce vrea cu fostele URSS dar atat.
soofabi întreabă:
Alexinho007 întreabă: