| existential a întrebat:

Ce credeti despre Calin Georgescu? Ar fi bun intr-o functie publica? Ar fi un (prim) ministru bun?

L-am urmarit de multe ori pe Youtube, in monologurile sale si imi place cum vorbeste. Pare o persoana foarte spirituala, cu intentii bune, cult, cu stapanire de sine.
Nu inteleg totusi de ce se asociaza cu AUR. E diferenta ca de la cer la pamant intre cultura lui si cea a fondatorilor partidului resp.

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum adica de ce se asociaza cu AUR? Pentru ca au sustinere ruseasca, pentru ca au apucaturi fascistes si sunt de extrema dreapta. Acum cateva zile georgescu asta elogia crimele legionarilor pe la televiziuni si cu toata asta mai sunt oameni care il lauda? WTF?

| existential explică (pentru suntserios):

Nu sunt la curent. da-mi niste linkuri, te rog, legat de ceea ce zice despre legionari si antisemitism.

Mersi. Mda e o persoana controversata. Aparentele sunt ok, dar in realitate probabil e si el la fel ca orice politician.

| suntserios a răspuns (pentru existential):

Care aparente sunt ok? Omul nu are nicio aparenta. E un ticălos pe fata.

Nu vreau sa fiu radical, in timp ce ii acuz pe altii ca sunt radicali. E bine sa pastram o cale de mijloc, mai echilibrata.
L-am ascultat intr-o emisiune a lui Razvan Dumitrescu zilele astea si a explicat fiecare acuza care i s-a adus. Istoria poate sa fie masluita. El asta pretinde cand vorbeste despre Antonescu. Nu avem de unde sti. Poate ca el ar surse mai bune sau poate ca nu.
Daca va ajunge intr-o functie importanta, probabil o sa il cunoastem mai bine, dupa fapte, nu doar dupa vorbe.

| suntserios a răspuns (pentru existential):

Mda, el are surse mai bune decat istoria nu?
Cum oameni care au astfel de iesiri publice si legaturi dubioase trebuie sa fii radical. Nu poti da puterea unui extremist pentru ca nu o mai recapeti... iar urmarile pot fi ireversibile.

| Holiday a răspuns:

Printre cei "educati" sunt destui analfabeti functional de fapt. Georgescu este o unealta a Rusiei care se adreseaza exact astora.

| Dismally a răspuns:

Un idiot care scoate pe gura numai aberatii si dejectii. Spui ca l-ai ascultat, spune-mi si mie o idee buna de-a lui, un lucru pe care l-ar face ca prim-ministru sau orice alta functie publica.
Daca esti putin atent la ce spune, la idei nu la citatele din Balcescu si Dostoevsky, ai sa vezi ce vrea de fapt: nationalizare, alungarea multinationalelor din tarsisoara noastra, sa ramanem in UE doar daca avem o posizitie de forta nu ca acum laughing Tot asa a facut si Venezuela recent, rezultatul: nu bun big grin

| existential explică (pentru Dismally):

Cele mai bune idei ale lui sunt in sfera spiritualitatii. Acuma... actiuni concrete, nu stiu. O sa il mai urmaresc.

| Dismally a răspuns (pentru existential):

Si crezi ca o tara se conduce cu asa ceva? Uita-te la Iran si Afganistan unde liderii politici erau oamni cu credinta...

| goguPatent a răspuns:

Călin Georgescu: "Șansa României este înțelepciunea rusească"

Cred ca citatul ala spune tot despre intentiile lui bune.

| SingleForOne a răspuns:

Mai cerceteaza, este un apreciator al lui Putin, posibil un afiliat secret al Rusiei. AUR este la fel, deci se vor asocia. Nu sunt de acord cu ideologiile Vestului, dar manipularile "Ursului Nordic" sunt si mai grave. Este un om rus care se impotriveste asupra a tot ceea ce face Putin, ca fiind o schema macabra; acesta dovedește cum Putin menține o pânză de control.

| existential explică (pentru SingleForOne):

O sa ma mai interesez... ciudat cum multi oameni il admira si vad in el un fel de salvare pentru tara.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru existential):

Multi oameni sunt extrem de imbecili. Asta a ramas Romania, dupa ce milioane de romani cu capul pe umeri s-au carat in alte tari...

| tonyc7 a răspuns:

Vazand scarbele de politicieni actuali, de care un popor intrag s-a saturat si ii injura zi de zi, eu zic ca DA, Calin Georgescu ar putea fi o solutie! Pare un patriot cat se poate de serios!

| suntserios a răspuns (pentru tonyc7):

Ar fi de departe cel mai rau lucru care i s-ar putea intampla Romaniei sa ajunga la conducere acest individ sprijinit din spate de mizeria aia de partid.

Eu zic sa te abtii de la a folosi cuvantul patriot cand te referi la un fascist care declara asta pe fata, care da interviuri in care elogiaza antisemitismul si crimele legionarilor... Ca sa nu mai zic de activitatea lui pe filiera ruseasca. Omul da zilnic interviuri la sputnik si tu vii si il numesti patriot?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru tonyc7):

Ai pus si cireasa pe tort, PARE!

Întrebări similare