O solutie la care problema?
Reunirea aia a familiilor despre care vorbesti e doar o gogorita. Oricine vrea sa treaca granita, ori intr-un sens, ori in celalalt, poate sa o faca in cateva minute; viza inseamna o stampila pusa la vama.
Iar argumentul cu guvernul corupt, chiar m-a dat pe spate. De parca n-am avea si noi coruptii nostri; ne mai trebuie si ai lor. Sau sa spun "ai vostri"?
Daca vor sa-i scoata cineva din saracie, mai bine s-ar uni cu Germania, ca tot se erijeaza in Jandarmul Europei, sau, si mai bine, cu Licuriciul, ca ala are mai multe cojones si s-au/ v-ati scos.
Pentru Moldova cred ca ar fi mai bine, asa ei sunt considerati a nimenui, nici romanii parca nu vrea sa le ajuta si nici rusii.
De ce nu? Tot oameni suntem, vorbim aceeasi limba ca si ei. Mai multi, mai bine xD!
Adevarat si fals, ce ai zice sa ne unim cu china(facand abstractie de pozitionare)? tot oameni sunt si ei iar in 2-3 generatii maxim deja limba lor e romana sau invers. @Florincrap - vino cu un argument- de ce crezi tu ca ar fi o solutie si solutie la ce?! in opinia mea nici un fel de "unificare" nu e in vreun fel o solutie daca guvernul e corupt
O solutie la miile de familii despartite in 1940, cand trupele sovietice au ajuns in Basarabia.De atunci, pana acum, pentru a merge in Rep.Moldova e nevoie de un pasaport.
PS:Guvernul de acolo e si mai corupt.Reunificarea ar fi o solutie, ar mai scapa bietii oameni de saracie, vezi modelul din 1990, cu cele 2 Germanii reunificate.
Corect!