| UmbraDeVulpe a întrebat:

Ce credeti, va da Putin cu nucleare pana la urma?

33 răspunsuri:
| SuperCoolDude a răspuns (pentru suntserios):

De la incidentul fals cu cele 2 turnuri au tot mers prin orientul mijlociul, servind democrație și distrugere in masa gratis.

De ce te gandesti la invadare ca lq ocuparea unui spatiu? E cu totul si cu totul altceva.

Ce treaba au ei in zona aia? Parca tara lor e in America, nu in Afghanistan, Syria si in niciun caz nu e presedintele lor Sadam Husein sau Gadafi, incat sa ii scoata de la putere ori sa ii ucida.
Stii ce zic?

Am auzit ca e petrol pe acolo, dar nici chiar asa. Sa isi bage nasul in teritoriul altora si sa ia parte la războaie.
Tu esti cumva simpatizant rus, de ma intrebi? happy

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru SuperCoolDude):

"De la incidentul fals cu cele 2 turnuri"

Am înțeles cu cine discut. Pierdere de timp sa continui

| DeMicUnCălător a răspuns:

Putin poate face uzură de armă nucleară doar în cazul în care o altă țară invadează Rusia.
Aici gasești și motivul pentru care zilele trecute a declarat că anexează cateva teritorii Ucrainiene, pentru ca apoi să spună că Rusia este invadată. ȘI LEGAL poate folosii arma nucleară asupra Ucrainei.
O Va folosi? poate!
Dacă o va folosi, iși va urca toata lumea in cap. Inclusiv ALIATUL PRINCIPAL. China,
Părerea mea care nu este decat o simplă părere, o speculație irelevantă. Este ca Putin deja a pierdut razboiul. Si el ști asta. doar că n-are înțelepciunea necesară să acepte infrangerea și să move on