De la incidentul fals cu cele 2 turnuri au tot mers prin orientul mijlociul, servind democrație și distrugere in masa gratis.
De ce te gandesti la invadare ca lq ocuparea unui spatiu? E cu totul si cu totul altceva.
Ce treaba au ei in zona aia? Parca tara lor e in America, nu in Afghanistan, Syria si in niciun caz nu e presedintele lor Sadam Husein sau Gadafi, incat sa ii scoata de la putere ori sa ii ucida.
Stii ce zic?
Am auzit ca e petrol pe acolo, dar nici chiar asa. Sa isi bage nasul in teritoriul altora si sa ia parte la războaie.
Tu esti cumva simpatizant rus, de ma intrebi?
"De la incidentul fals cu cele 2 turnuri"
Am înțeles cu cine discut. Pierdere de timp sa continui
Putin poate face uzură de armă nucleară doar în cazul în care o altă țară invadează Rusia.
Aici gasești și motivul pentru care zilele trecute a declarat că anexează cateva teritorii Ucrainiene, pentru ca apoi să spună că Rusia este invadată. ȘI LEGAL poate folosii arma nucleară asupra Ucrainei.
O Va folosi? poate!
Dacă o va folosi, iși va urca toata lumea in cap. Inclusiv ALIATUL PRINCIPAL. China,
Părerea mea care nu este decat o simplă părere, o speculație irelevantă. Este ca Putin deja a pierdut razboiul. Si el ști asta. doar că n-are înțelepciunea necesară să acepte infrangerea și să move on
FreddieM întreabă: