Esti chiar asa de interesat de subiect de ai repetat postarea? Nu este o pledoarie pro domo?
N-ar fi mai interesant daca nu ai apela la ad hominem si ti-ai vedea de drum din moment ce nu te intereseaza intrebarea?
Nu te-am taxat si nu ti-am taxat nici intrebarea, eram doar curios. De altfel ti-am dat raspunsul meu la prima postare.
Te intereseaza numai aprobarile?
Ooo, da, de parca prodomo n-ar fi ad hominem din moment ce am specificat clar ca sunt asexual. Se vede cat interes ti-ai dat.
Cat despre aprobari: de cand categoriile "Religie" si "Legislatie, Politic & Social" sunt una si aceeasi? Doua lucruri diferite dar care vizeaza aceeasi cauza. Eventual, cearta-te cu moderatorii ca nu le-au unit, doar pe tema asta.
Bai, da` tu ce ai cu ei?
Nu-i puteti lasa in MAMA DRACULUI in pace?
Tot posturi despre homosexuali, ca e bine, ca nu e bine, ca e normal, ca nu e normal.
Daca le ei apararea crezi ca esti mai bun ca cei care ii sfideaza?
Nu, nu esti. Esti doar unul dintre aia care vor sa-si exprime neaparat ideea pe spatele altora.
Prin simplul fapt ca vorbesti despre ei inseamna ca-i observi, deci nu esti cu nimic mai bun ca ceilalti. Tot ii consideri ciudati sau diferiti. Nu poti sa-i vezi ca pe niste oameni normali?
Neaparat trebuie sa vorbiti despre ei?
Bai, da` tu ce ai cu ei?
Tot posturi despre homosexuali, ca e bine, ca nu e bine, ca e normal, ca nu e normal.
Daca le ei apararea crezi ca esti mai bun ca cei care ii sfideaza?
Nu, nu esti. Esti doar unul dintre aia care vor sa-si exprime neaparat ideea pe spatele altora.
Prin simplul fapt ca vorbesti despre ei inseamna ca-i observi, deci nu esti cu nimic mai bun ca ceilalti. Tot ii consideri ciudati sau diferiti. Nu poti sa-i vezi ca pe niste oameni normali?
Neaparat trebuie sa vorbiti despre ei?