| Ioanafreeyourmind1995 a întrebat:

Ce e de facut cand un vecin (un golan ordinar) pune muzica tare aproape zilnic si nu te lasa sa te odihnesti, ii chemi politia de 2 ori intr-un interval de 3 zile, iar la nici doua ore de cand pleaca politia pune iar muzica? Chiar nu exista nicio solutie? M-am saturat. Am fost singura din atatia vecini care s-respectat suficient incat sa cheme politia, in rest se pare ca tuturor le place sa le rasune muzica in permanenta si sa nu poata sa se odihneasca.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca politistii n-au luat masuri impotriva lui, respectiv sa-l amendeze, atunci poti reclama la conducerea politiei si sigur ca vor lua masuri data urmatoare cand ii vei chema.
Vorbeste si cu alti vecini, sa faca si ei reclamatii si sunt sanse mai mari sa se linisteasca respectivul.

| anonimg a răspuns:

Chemi poliția de fiecare dată. Mereu și mereu, sunând la 112. Îți spun că insistențele vor da roade.

| RobertMoon a răspuns:

Păi ziua poliția nu o să-i facă nimic dacă constată că în imobilul tau sunetul nu depășește 35decibeli. Astea sunt legile idioate, așa aveam și eu un vecin și ce crezi ziua era liniște și noaptea după ora 22 când mă băgăm la somn începea să dea drumul la muzica, iar vecinul asta era fix langa mine lipit de casa mea și muzica ținea până la 3-4 și degeaba chemam poliția, asta până într-o zi când am intrat la el în curte și am dat de nevastasa care se plângea că nici ea n-are ce sa-i facă pentru că e mai mereu beat.

| PersonajFictiv a răspuns:

Faci ce a zis utilizatorul Ioan, iar dacă nu funcționează nici așa, îți cumperi dopuri de urechi, etc.
Sau te muți sad

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Salut!

Omul este un cocalari ordinar, nu stiu daca ai ce să-i faci.

Poate daca chemi politia de destule ori? Le spui ce face dupa ce pleaca politia. Poate il amendează odata. De ce nu vorbesti cu administratorul blocului? El ar trebui sa gestioneze asemenea situații.

Poate să-i bati tu la usa? Dar sa ai ceva spray lacrimogen sa te aperi in caz de ceva.

Nu stiu, sper sa mearga ceva din toate astea...

| Ioanafreeyourmind1995 explică (pentru Bratu_Andrew_2000):

Multumesc de raspuns! Stau la curte. Si el e la o oarecare distanta, dar chiar si asa se aude...nu stiu ce sa mai fac. Este un infect. sad

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns (pentru Ioanafreeyourmind1995):

Cunosc si eu cocalari din ăștia... Probabil s-a dus la bac in maieu si papuci de plajă big grin

Daca ma gandesc la ceva iti spun.

| Ioanafreeyourmind1995 explică:

Multumesc! Nu cred ca ma va sustine niciun vecin din pacate...