Membru al unui partid comunist, partid cu o ideologie marxist-leninista (de obicei) si in general de extrema stanga.
Nu inteleg, as aprecia daca mi-ai explica ca atare
Orice partid are membrii sai. Asa si partidele comuniste. Citeste pe aici: http://bit.ly/2IagNuL
Nu stiu ce nu intelegi?
Termenul vine de la cuvantul "comun". Teoretic, în comunism toate bunurile aparțin societății, și toți membrii acesteia se bucură de același statut social și economic. Cel mai cunoscut principiu al unei societăți comuniste ideale este: „De la fiecare după capacități, fiecăruia după nevoi".
Comunismul e o ideologie care a fost adoptata la noi in tara inainte de anul 1990 cand la putere era Partidul Comunist Roman. In acea perioada oamenii nu puteau cumpara proprietati imobiliare iar unii au fost expropriati de proprietati, primind in schimb niste despagubiri. In locul terenurilor expropriate se construiau blocuri. Locuintele erau luate in chirie de la Stat. Atunci Statul asigura fiecarui individ un loc de munca. Nu existau someri.
Vrei sa spui ca un comunist e un înapoiat?
Cred ca ai vrut sa pui aceasta intrebare catre Victoria18. Eu am spus altceva.
Un om care a ramas mental tot in trecut. La regulile, legile, obiceiurile, etc.de atunci.
IN PRIMUL RAND, omul este o fiinta complexa care necesita intelegere profunda spirituala si mentala. Gandurile preistorice, iar apoi dezvoltate in evul mediu si ajunse la maturitate in anii 1917 l-au facut sa se considere un "alfa" al lantului vietii.
In al doilea rand, comunsimul se bazeaza pe proprietatea colectiva a individului.
In concluzie, comunismul este doctrina politica binevoitoare in teorie, dar in practica, catastrofica.
IN PRIMUL RAND, omul este o fiinta complexa care necesita intrlegere profunda spiritual si mentala. Gandurile preistorice, iar apoi dezvolatate in evul mediu si ajunse la maturitate in anii 1917 l-au facut sa se considere un "alfa" al lantului vietii.
In al doilea rand, comunsimul se bazeaza pe proprietatea colectiva a individului.
In concluzie, comunismul este doctrina politica binevoitoare in teorie, dar in practica, catastrofica.