Este o documentatie, intocmita de un topograf autorizat, care delimiteaza terenul respectiv si il individualizeza prin numar de carte funciara si numar cadastral, intocmind si o schita cadastrala cu incadrarea in zona si configuratia terenului in functie de coordonate. Pentru intocmirea documentatiei trebuie sa te adresezi unui topograf autorizat.
Multumesc pentru raspuns. Am fost la un topograf autorizat, imi masurase terenul prin vara iar eu credeam ca documentatia cadastrala nu mai e necesara daca mi a fost masurat terenul. Se pare ca sunt doua lucruri diferite, masurare si documentatie cadastrala. Numai bine!
Si inca ceva, chiar daca a fost facuta o expertiza cadastrala pe acel teren, mai este necesara si documentatia? Adica pretul mi se pare enorm, 1500 de lei, in conditiile in care acel teren a mai fost masurat si acum banuiesc ca pur si simplu se face o simpla analiza a terenului masurat anterior.
Ti-am explicat in ce consta o documentatie cadastrala, inseamna mai mult ca o masurare a terenului.
anonim_4396 întreabă: