anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fac cu copilul daca nu-l vreau? Unde trebuie sa sun sa-l las dupa nastere? Cu cine stabilesc inainte de nastere? Trebuie sa sun la casa de copii? Daca il las la spital sau casa de copiii pot fii raspuns legal dupa el? Nu vreau sa am nicio obligatie legala, cum fac asta?

9 răspunsuri:
| Annasicamy a răspuns:

Da când ai făcut ce ai făcut nu ai știut că vei rămâne însărcinată? Altele își doresc și nu au parte, îți spun eu când se va naște îl vei iubii, nu face prostia asta, o să îți para rău mai târziu

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Annasicamy):

Cea mai mare prostie este sa lasi un coil pe mana cuiva care nu-l vrea deoarece distruge 2 vieti. Am nevoie de informatie nu de sfat.

| Editocroci a răspuns:

Da tu ai părinți, ai vorbit cu ei? Cu tatăl copilului ai vorbit? Cu un medic ai vorbit? Dar cu un preot?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Editocroci):

De ce trebuie sa vorbesc cu un preot?

| Violleta2022 a răspuns:

Anunti spitalul ca doresti sa dai copilul spre infiere sau la orfelinat, ca altfel te vor cauta cu Politia, daca abandonezi copilul in spital.
Bineinteles ca ai absolut toate obligatiile legale si raspunzi de copil, pana se finalizeaza actele de plasare ale copilasului in mainile organelor de protectie al copilului.

| dualities a răspuns:

Eu si sotia dorim un copil, pot sa declar ca sunt tatal copilului iar tu il lasi in spital.De unde esti?

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand te-ai calarit nu te-ai gandit la asta? Mamă denaturată!

| Editocroci a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu trebuie, doar dacă vrei. Dar mai sunt preoți care ajută femeile care vor să dea copilul înspre adopție.

| Ionikl a răspuns:

Ce ati facut pana la urma cu copilul? Am o cunostiinta in situatie similara. O solutie ar fi fost sa nasteti in strainatate unde mamele au voie sa lase copilul anonim spitalului si este si legal. Tari precum: Italia, Germania, Franta care au si niste spatii unde pot fi lasati in incinta spitalului sau se vorbeste direct cu spitalul si ei cauta o familie adoptiva. Dv cum ati procedat? Se poate lasa in spital fara sa te mai caute dupa aceea pe tine sau rudele?