Inainte de a face un imprumut la banca te asiguri ca il poti plati, intodeanua sa ai un plan B inainte a-l face, nu te lungesti mai mult decat iti este plapuma, il iei pe termen scurt ca nu sti ce poate prevede viitorul, daca iti place sa risti consoleaza-te ca poti pierde. Unele banci iti fac o refinantare dar intr -un final nu reusesti decat sa amani datoriile. Asa ca iti stramtorezi bugetul ca sa ai bani de rate, iti cauti o a doua slujba daca reusesti sau in cel mai rau caz iti pierzi bunul ipotecat daca ai. Eu unul nu am facut imprumut si nu o sa fac niciodata, exceptand problemele de sanatate, de fel eu imprumut oameni, nu suport a fiu dator, am stat si nemancat cand aveam o datorie, gandul imi era numai sa o achit, desi multi ma dezaprobau asta la mine, dar ce sa fac, mie imi place sa nu plec capul in fata nimanui facand exceptie la respect.
Banii pe care-i mai ai ii investesti in manusi, caciuli, leviere, chei...
si o sa faci destul sa-ti platesti banca
Pai roaga-te sa nu se intample asta... dar daca totusi esti in situatia asta ...trebuie sa mergi neaparat la banca sa discuti situatia... poate iti fac o refinantare...asta ca sa nu ajungi pe lista rau platnicilor...ca nu mai pupi credit vreo 5 ani...si eu stiu ca astia care ajung someri sau fara loc de munca... te mai iarta banca vreo doua trei luni... dar numai daca mergi sa vb cu ei...bafta
O cunostinta de-a mea a ramas fara servici si, deci, in imposibilitatea de a-si mai plati ratele la credit. A mers la banca si a dus toate actele doveditoare.Au pasuit-o 2 ani, plateste doar o parte din dobanda, o suma infima. I s-a prelungit doar perioada de creditare cu 2 ani. Poate reusesti si tu.Bafta!
Orice. Doar nu te astepti sa-ti vina creditorii la usa? lucrezi la negru, imprumuturi pe la rude. Imposibil sa nu gasesti o solutie. Nu dispera!
Eu cred ca solutia ar fi sa nu-ti faci credite la banca. O tendinta in Romania este un consum exagerat-motivul pentru care impactul crizei in Romania se simte mai accentuat decat in celelalte tari. Se ajunge in situatia in care oamenii nu mai au posibilitatea sa-si achite creditele la banca, lichiditatile scad si astfel, nu mai pot fi sustinute investitiile. Apare atunci intrebarea: cum sustinem cresterea economica?
AndrewTate7789 întreabă: