As vrea un guvern de tehnocrati pana la alegeri, iar apoi electoratu sa decida prin delegarea presedintelui tari care va negocia in fuctie de interes. Daca va fi Oprescu sper sa ramana tot acel guvern de tehnocarati pana la alegerile parlamentare, visez frumos nu-i asa?
La ora actuala nu se mai tine cont ce vor romanii prin alesii lor, este o batalie absurda, la baza stau orgoliile si cine este mai tere.Se platesc polite, se sta la panda, fiecare vorba este taxata. Într-o situatie din aceasta nici nu mai stii ce sa alegi, parca un guvern de tehnocrati ar fi cel mai indicat.
Clasicul guvern Boc? Ca sa fie clasic trebuia sa tot fie de la o vreme incoace dar abia ce a apucat 9 luni.
Eu cred ca ar fi timpul sa apara un nou partid pe scena politica Romaneasca, care intr-adevar sa faca ce trebuie pentru poporul Roman, sunt satul de gafele si incultura actualei clase politice.Nu ne reprezinta, is urmaresc doar interesele propri, iar pentru asta suntem si noi de vina societatea civila pentru simplul motiv ca ii acceptam.
Tot clasicul guvern adica Bocc si sunt de parere k tot Bocc va revenii la putere sa nu uitam si mascarada cand au incercat demiterea lui basescu, se pare k de data asta le-a reusit se vor bucura si ei de victorie care va fi de moment k BOCC va revenii
Tot guvernul Boc... la interne tot Blaga, parerea mea ca numai cu ei se vor mai potoli cei cu bube in cap.