In functie de prejudiciile aduse. S-ar putea sa nu-i faca chiar nimic.In plus e destul de anevoios de demonstrat. Mai bine schimbi contul si corectezi erorile.
"Violarea secretului corespondentei" - Deschiderea, sustragerea, distrugerea sau retinerea, fara drept, a unei corespondente adresate altuia, precum si divulgarea fara drept a continutului unei asemenea corespondente, chiar atunci cand aceasta a fost trimisa deschisa din greseala, se pedepsesc cu inchisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amenda.
"Falsul informatic" - Fapta de a introduce, modifica sau sterge, fara drept, date informatice ori de a restrictiona, fara drept, accesul la aceste date, rezultand date necorespunzatoare adevarului, in scopul de a fi utilizate in vederea producerii unei consecinte juridice, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani.
P.S. Pentru prima fapta, actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.
Am auzit că, dacă mă duc să depun o plângere, poliţia poate căuta făptaşul după IP-ul din oraşul (ţara) de unde e respectivul. De acolo cum îl găseşte şi dacă el dezactivează contul spart, îi mai poate fi localizat IP-ul?