E un om care stie sa-si faca meseria ce nu suport la el e ca da impresia cal apreciaza pe gigi becali de cate ori il invita in emisiune
Nu e nici mai bun nici mai rau decat altii: Victor Ciutacu, Mihai Gadea, etc.
Nasul e jurnalist, si a trait ceva si pe afara, pe cand Badea a facut cibernetica si calculatoare, parca. si s-a lansat cu Teo, cu sansa de a-l fi simpatizat Mihai Tatulici, care l-a bagat in televiziune! E... ceva ani lumina intre ei!
Este un realizator farte bine cu emisiuni care ne aduc adevaul in fata, si fc tot posibilul de a rezolva problemele cu care ne comfruntam ex: marirea pretului la gaze
Buna dar pacat ca nu avem si un numar de telefon pentru a intra in direct cu unii invitati azi am cautat de zor dar nu am gasit nimic desii vroiam sa intreb o anumita persoana unele lucruri pentru ca deschisese o rana adinca am doar 33 de a ani si nu mi se pare ca unii sa se bata pe miliarde sau zeci de milioana iar altul sa se mullumeasca cu 550 de lei pe luna pentru ca numai curentu iti vine vreun milion mai vine si gazul ca vine iarna!, nu mai vb de cei care au datorii in banci dar au salar minim si le vin citatiile acasa atunci mirativa si asteptati sa mearga tara inainte e o zicala (calului cata iarba i-ai dat atata merge daca ai dai prea putin se impotmoleste pe drum e cam asa o sa lucreze si oamenii daca nu se iau masuri as vrea nr de tel al emisiunii sau eventual un maill
Un moderator deosebit, cu tupeu si curaj in apararea afirmatiilor facute, deosebit de documentat, foarte inteligent, foarte vertical intr-un cuvant nr1 in televiziune, jurnalism si probabil in orce intreprinde.In Ardeal avem o vorba:JOS PALARIA si sa ne incanti multi multi ani de acum inainte.Respectele mele...
Cel mai mare pupincurist basescian. E de o ipocrizie dusa la extrem.Are doar invitati ai puterii carora le da servite. E plin de jegul puteri. Dar dumnezeu nu bate cu parul, va veni timpul cand va da socoteala in fata oamenilor impreuna cu excrocul numarul unu al tarii, basescu. Un argat ratat.
Ani de zile nu m-am uitat la televizor avand motive subiective si obiective bine intemeiate. De trei ani insa am descoperit emisiunea d-lui Radu Moraru si de atunci este singura pe care o urmaresc. M-a ajutat sa-mi recastig curajul, speranta si credinta ca poporul nostru nu este alcatuit numai de vanduti(ei stiu cui), ci si de oameni de valoare ca dumnealui. Tine-o tot asa "Nasule", ca eu intotdeauna cand merg la biserica te trec pe pomelnic impreuna cu familia mea si cei dragi mie, si ma rog lui Dumnezeu sa-ti dea sanatate si putere de munca pentru a merge pe Calea pe care ai apucat-o, pentru ca este cea care te va duce la mantuire. Doamne ajuta-ne!