Seamănă Cu Elena Ceaușescu are trăsăturile Doamnei Ceaușescu, și este o femeie foarte veselă și simpatică rău
M-am uitat la documentarul lor, Am plâns foarte rău, nu meritau o așa judecată, trebuiau alți puși la zid cei de acum care sânt la conducerea a
Și i distrugerea țări. Ei trebuie puși la zid, nu ei ei nu meritau așa ceva niciodată!
Iliescu merita sa fie la zid ciolacul, și Iohanis neamțul nazist trebuie pus la zid ăștia merită executați! Ăștia distrugere vinde țara.
Nau reușit și nici nu vor reuși niciodată să clădească ce a făcut Ceaușescu pentru România nici unul dintre ei.
în locul lor ei trebuia.
Dacă ar fi după mine merită pușcăria să înfrunte tot restul vieții lor, Nazistul de Iohanis și ciolacul, Iliescu la fel, și mai sant destui prin parlament care ocupă scaunul degeaba să-le țină de cald pe taxele și impozitele Românilor care numai ei știu cum trăiesc și să-le ajungă toată luna, pentru un trai decent, nu mai spunem de prețurile care ajungi să dai 10 lei pe o pâine numai.
Ani la rând și-au băut joc de oamenii din țară au vândut pământ cu pământ bucată cu bucată străinilor România hoți și corupți ăștia care ne fură pădurile cu tirul din țară, și să am eu milă de ăștia? Am o scârbă imensă...
Cu pensiile speciale foștilor trădători, hoți de ce nu le taie? Cu cazinourile și apratale, si pariurile sportive nu-s interzise definitiv! de ce nu le desființează? Așa cum au promis și spus ca vor face, cu prețurile care tot cresc și salariile tot mai mici și puține cum facem? Dece alți au pensii speciale și foști corupți hoți, iar alți nau nici sfertul lor, de ce noi? Trebuie săne băgăm în războiul altora? Ce nu este al nostru! Și al lor! Dece copii Ucrainei are o alocație de 5 ori mai mare decât a unui copil din România! Dece noi trebuie săne implicăm în războiul altora? Dece au anulat voturile? Fără nicio dovadă! Fără niciun motiv! Fără absolut nicio evidență la acuzațiile aduse de ei toți contra unui singur om! Călin Georgescu! A reușit Fără nicio campanie, fără sa iasă la TV cum alți și-a făcut campanie de milione de euro și el a candida de unul singur contra la toți candidații independent! Dece toți îl acuză pe omul ăsta? Nevinovat! Cu toate mizerile lor! Și fel și fel de fapte si acuzați NE Adevărate murdare...
Prima Doamnă a României.
iertați-mă greșesc! A doua Doamnă a României Prima find Doamna Elena Ceaușescu.
Aștept cu inima si cu tot sufletul meu o data răspunsul de astăzi! Pentru Domnul câlin Georgescu, Lam Votat și-l susțin până la capăt.
Am scăpat de LBGTİSTA! bolnavi!