| gfffsdtrshd a întrebat:

Ce inseamna act de identitate?

Răspuns Câştigător
| minz156 a răspuns:

Este un document oficial prin care te identifici tu. Pe el sunt trecute numele si prenumele tale, adresa la care locuiesti, codul numeric personal, seria si numarul buletinului etc. Prima data il faci la 14 ani, dupa la 18, dupa din 10 in 10 ani. El atesta identitatea ta, nu exista doua persoane cu acelasi buletin. Cu buletinul trebuie sa te prezinti si concursuri si examene, cu el poti inchiria de exemplu biciclete in parc etc

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| RobertMoon a răspuns:

Buletin logic.

| gfffsdtrshd explică:

Am 14 ani, si ce se are in vedere la varsta mea?

| Beatrice_Ivy_1996 a răspuns:

Buna Andreea! Actul de identitate este buletinul. :*

| Blessings a răspuns:

Buletin, cum sa nu stii?

| Munteanu_Denis_1997 a răspuns:

E un documemt care iti arata cine esti. Ex: certificat de nastere buletin pasaport, permis de conducere, carte de alegator etc

| Nicolaaa1994 a răspuns:

Datele tale personale.
Numele, prenumele, ziua, luna, anul nasterii, CNP-ul, seria etc...

| xXAlphaXx a răspuns:

Intrebare stupida! Dar ca sa-ti spun pe scurt:daca n-ai buletin, nu "existi"!

| gfffsdtrshd explică (pentru xXAlphaXx):

Nu intrebarea e stupida, TU esti stupid...intrebarea n-are vina, eu stiam ce inseamna doar ca doream sa concretizez si tu nai nici un drept sa ma judeci.Asta tu NU EXISTI omule. Tineti pliscul acasa

| xXAlphaXx a răspuns:

Am zis-o la figurat desteapt-o, de ce crezi ca am pus intre ghilimele! Si n-am judecat pe nimeni! Ce te ataci asa...

| xXAlphaXx a răspuns:

Si era mai usor daca dadeai o simpla cautare pe Google

Dragul meu baietel,, super-destept'' raspunsul tau de mai sus nu a ajutat chiar cu nimic, de obicei oamenii raspund la intrebarile altora pentru ai ajuta cu intrebarile la care nu au raspuns, intrebarea mea e urm. cu ce m-ai ajutat tu pe mine, cu fraza : n-ai buletin, nu "existi"! wow

| xXAlphaXx a răspuns:

Si ma refeream la faptul ca fara buletin nu poti sa faci anumite lucruri esentiale, nu poti sa calatoresti in strainatate! Pe scurt, un cetatean nu poate sa faca parte din societate fara o identitate!
Citesti si aici http://www.lapunkt.ro/......e-traim-2/

Si acum dragul meu baietel,, super-destept'' fa comparatie cu mesajul de mai sus si cu primul tau mesaj. Vezi vreo diferenta? Eu cred ca da. Si pe viitor iti dau un sfat din partea mea: fii mai explicit, o sa-ti prinda bine)))

| xXAlphaXx a răspuns:

Ok,imi cer scuze am gresit happy Apropo, esti draguta

| Rakanishuu a răspuns:

Adică buletinul.