anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In Romania exista sinucidere asistata?

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Olanda si belgia ofera moarte asistata, pe mine ma bate gandul sa colaborez cu o clinica de acolo, o sa las in urma o masina scumpa, un apartament luxos si bani in contul bancar. Pot alege alternativa sa ma ingrijeasca o clinica privata de batrani cand nu ma pot descurca singur sau moarte asistata in schimbul proprietatii si bunurilor. Mai bine la straini decat la romani care sant pe interes. Acum nu iti recomand moartea, aia e buna cand ai dureri si medicu zice ca mai ai 6 luni de viata apoi mori

| Violleta2022 a răspuns:

Evident ca nici o metoda descrisa de aici nu este "cea mai rapida si eficienta" odata ce nici unul din cei care ti-au raspuns aici nu-s morti rolling on the floor

| aXy99 a răspuns:

Nu, nu este legala sinuciderea asistata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca tot vrei sa te sinucizi, macar fă un bine altor oameni și donează-ti toate organele.
Macar mori impacat cu gandul că ai facut ceva util pentru umanitate.

Si asta e valabil tuturor oamenilor care vor sa se sinucidă.

| SociopatuI a răspuns:

Franghia si scaunul de la o inaltime ceva mai mare. Nu vei apuca sa te sufoci, vei muri de la ruperea gatului din cauza cazaturii.

| Dragosetare a răspuns (pentru SociopatuI):

Tu de unde stii ma?
Eu am murit de la sufocare

| SociopatuI a răspuns (pentru Dragosetare):

Legile fizicii. Invata fizica.

| Jany123Jane a răspuns:

...daca ai de gand sa faci asta, este o mare prostie! Gandeste-te la oamenii care zac in spitale, asteapta un transplant, au nevoie de oxigen, au boli incurabile. La oamenii care nu au ce pune pe masa, se culca nemancati. Du-te la doctor, la biserica, cere ajutorul celor apropiati.
Cred ca cea mai usoara metoda este otrava.

| Gogoasa24 a răspuns (pentru Jany123Jane):

Stati calmi, nu am de gand, era doar o intrebare, eu vreau sincer sa traiesc cat mai mult

| Gabriela19loredana77 a răspuns:

Stai liniștit și eu la 13-14 ani aveam (Depresie) dar mi-a trecut cu filme barbie si Disney channel (in prezent am 19) am uitat de disney junior si minimax si jim jam, ia o acadea si uitete la desene, vrei să chinui mortii pe lumea cealaltă? Viata e ceva unic trăiesteo si nu te sinucide, in orce caz daca vrei să te asiste cineva la sinucidere iţi jur că din vina ta va intra la pușcărie pentru că politia nu ar crede că te-ai sinucis din moment ce el/ea era acolo!

| Stefan23125 a răspuns:

Cand am vazut intrebarea m-am gandit ca e cineva in depresie care vrea sa scape de viata si gata. Sa speram ca nu. Metode: aruncat de pe bloc, cutit in gat repede, spanzurat. Nu ar avea de ce sa te interseze...

| Stefan23125 a răspuns:

Am uitat ceva: daca te arunci de pe bloc ai mari sanse sa mai omori macar un om. Daca ai citit asta nu era pentru tine intrebarea, daca nu ai avut timp sa citesti era pentru tine. Doar gandul ma face sa lacrimez. crying