anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce optiune mai am? Mi s-a cariat o masea destul de urat azi, iar venitul familiei mele (formata doar din mine si mama...) se duce in fiecare luna pe facturi si rate la banci. O rata o avem pentru ca am mai avut nevoie de o interventie la dentist si nu am avut bani...

Ce as putea sa fac?

8 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Din cate stiu eu elevii si studenti nu platesc, daca mergi la un cabinet care are contract cu casa de asigurari. Intereseaza-te la tine in oras, intreaba la mai multe cabinete. SI vezi la tine la scoala, la mine la liceu era o dentista si o asistenta si ne facea control gratuit periodic deci ma gandesc ca nici pentru tratament nu trebuie sa platesti daca studiezi in respectiva institutie. Aceeasi chestie valabila si pentru studenti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vezi la un cabinet care are contract cu casa de asigurari sau la clinica de stomatologie daca ai asa ceva in oras

| Braunion a răspuns (pentru suntserios):

CAS nu are contract cu nicio stomatologie. In Romania dintii se fac din buget propriu de cand lumea.

| suntserios a răspuns (pentru Braunion):

Hai nu ma innebuni, pune mana si te mai informeaza, cas deconteaza servicii stomatologice, minore precum carii, extractii etc, dar le deconteaza

| raidu2004 a răspuns:

Esti cumva elev?
daca da cred ca ai putea sa rezolvi situatia prin casa de asigurari daca mama ta lucreaza.Du-te la un dentist si intreaba daca se poate.

| Braunion a răspuns (pentru raidu2004):

CAS nu a acoperit niciodata dintii.

| raidu2004 a răspuns (pentru Braunion):

Tu ce vb acolo? Cum sa nu acopere lucrari stomatologice.Eu am fost la stomatolog si mi-a facut prin casa de asigurari. Daca taceai, filozof ramaneai

| Toto47 a răspuns:

Mai angaseaza'te undeva. sau cere un imprumut. sau. cauta un dentist mai ieftin