| May2202 a întrebat:

Ce părere aveți dacă m.as duce pe un profil uman științe sociale mai exact iar media Ceau mai mica sa fie undeva 8 50
1.Se merita sa merg?
2. Luând în considerare ca liceul în mare parte e de științele naturii are sens sa merg pe singura clasa de științe sociale din acel liceu? (Mă gândesc sa se facă carte iar clasa unde m.as afla sa nu fie lăsată așa balta ) ce îmi recomandați sa fac

4 răspunsuri:
| Extraterestru2 a răspuns:

Buna! Sincer faci cum crezi ca ti-ar place, dar mie mi se pare acest profil cel mai slab in care istoria e baza. Adica doar politician ai sansa sa te faci, dar iti dai seama ca fara pile nu cred ca ajungi. Oricum optiunile deja le-ai pus sa vezi unde te repartizeaza..Succes!

| Stefania1900 a răspuns:

Unde te duci e ok.Sincer,in Romania, daca nu faci un liceu vocational, e cam nasol.

| May2202 explică:

Având în vedere ca se intra cu 8.50 poate fi considerat slab?

| Zaygon a răspuns (pentru May2202):

Media difera de la an la an. Aceea e de anul trecut. Gandeste-te ca in ultimii ani admiterea in liceu si bac-ul au devenit mult mai usoare asa ca media e tot mai mare dar nu tot timpul.
Cand am intrat eu la liceu ultima medie la mine in clasa a fost 8.92(mate info) si dupa in anii urmatori a fost 8.56, 9.20, 7.77, 8.72. Deci variaza de la un an la altu si de la o generatie la alta.