Este o masura care daca nu o aplicau cei de la guvernare, se aplica singura, fiindca banii oricum se terminau.gandeste-te si tu; eu muncitor cotizez prin impozite la salariile bugetarilor.vine criza, patronul imi da somaj tehnic,{bani mai putini}, concediu fortat in lunile cele mai bune {bani mai putini}zilele in plus muncite nu se mai platesc, mi se da liber, ori eu am nevoie de bani, nu de libere, plus reducerea programului la jumatate.si atunci daca de la sistemul privat nu mai vin bani? cel bugetar de unde vrea mai mult? daca atata e? eu am inghetat salariul de doi ani de zile inclusiv acesta.nu marire, nu negociere, nimic, nimic. iar bugetarii vor. DEEE UUUUNDEEE? de afara, de la fmi.corect.dar ei papa fara sa produca.si datoria e a tuturor.fiindca si eu platesc la ea. e corect?
Cine ti-a vorbit de alocatii? de ce invrajbesti, dezinformezi? Cu restul e greu sa spui ca esti de acord, dar nu avem incotro. Platim prostia celor care ne-au lasat aceasta mostenire...agravand-o rau de tot inultimele 3 luni inaintea plecarii lor. Vorbesc de PNL sustinuti de PSD! Asta ai vrut sa auzi?
Este o solutie necesara. Daca nu e adoptata economia romana se prabuseste.Nu ar fi fost adoptata oricum daca nu i-ar fi fortat cei de la fond. E o masura necesara dar care putea fi evitata daca niste masuri mai blande ar fi fost luate mai din vrema.
Verii mei, asta este efectul trecutului, nu cauza... Nu sunt de acord cu o decizie viitoare cum e asta, dar atat poate Guvernul nostru. Cei care spun ca privatul tine in spate bugetul se inseala GRAV, pentru ca, de ce? O sa mori si tu de foame daca nu o sa mai ai consumatori, adica si bugetarii, simplu. In fine, multe doar de spus, din pacate. Eu sunt extremist asa ca exemplul Greciei sau lovitura de stat '89 ne poate URGENTA solutia la rezolvarea problemei, deci nu rezolvarea. Prietene AI INTELES ce iti spun eu aici? Stiu ca gandesc bine si usor pentru ca am cap de calculator, dar incearca sa vezi daca am dreptate sau vino cu solutia ta ca sa ajungem la un consens.
Eu cred ca suntem in cadere libera si ca anul viitor, pe vremea asta, vom fi in aceeasi situatie cu Grecia.
Ne necajim si atata tot, caci nu vom schimba nicicand in Bine, aceste decizii ( umilitoare pentru noi pensionarii ), ce sunt deja luate... Fara cuvinte! Cand in alte tari pensionarii au pensii cu care traiesc in demnitate, permitandu-si concedii sau sejururi in alte tari, la noi, ALESII, nu stiu cum sa ne fure ( pe fata ) si sa ne impovareze cu darile scornite de ei; dar Ceasurile achizitionate pe multi bani sau Calculatoare si TV-uri de ultima generatie, ( unde isi prind urechile ca nu le stiu folosi de atata prostie in care se scald in dezmat si care voteaza Legi numai in folosul lor ), - iar noi, pensionarii ( vitregiti de regimul actual cu legea pensiilor votata de ei,- niste Hoti ), acum trebuie sa salvam bugetul deja consumat... Fara cuvinte ce Mare Marsavie au mai copt Alesii nostri, pentru noi,- clasa cea mai defavorizata - Pensionarii! Sunt inumani, sunt intr-adevar, HOTI la drumul mare. Rusine, domnilor Guvernanti. Lucien.
Sunt niste hoti, mai vor bani pe care sa ii bage in buzunar.au cumparat 10 ceasuri de 1 milion de euro in capitala, fac site de 7-8 mil.de euro, la psd au gasit o gaura de 8 milioane de euro si see mai plang hotii astia nenorociti.ma intreb cu cat ii micsoreaza pensia la batranica aia cu pensia de 3 lei (30000 de lei vechi).
Groaznic. bine ca i-am votat. de ce nu isi scad salariile lor? nesimtitii si idiotii. dar tot exista un Dumnezeu acolo sus care le intoarce exact dupa merit tuturor.sunt convinsa de asta
Nu mi se pare corect deoarece unele persoane au salariile prea mici si mai scazandu. le inca atat... n. or sa mai aiba ce sa mai manance din cauza platii curentului.etc.si mai zic ca e pentru binele nostru... din contra e mai rau. lor sigur nu le scade nimic din salariu. si le convine! parerea meeea.
Kisses întreabă:
Stefa0072004 întreabă: