E o prostie, ori cum iese de acolo in 1 an si cateva luni, are televizor, masa de pingpong, detinutii il aclama pe acolo...
Mai bine il lasau in voia lui, ca ori cum daca el ar fi singura problema a Romaniei am intrece Germania.
Nu am cu ce sa fiu de acord. A incarcat legea merge la puscarie, nu e nimic de aprobat sau dezaprobat aici. Legea e lege si e valabila pentru toata lumea.
Nu merita dar culmea guvernul ia vazut doar lucrurile rele dar pe cele bune care leo facut nu leo mai vazut deci nu mi se pare normal decizia luata
Guvernul sa-si vada de grija lor si sa de-a slariile..nu sa fure..ca de pastia nu ii baga nimeni la parnaie..omu asta a ajutat si pentru cateva terenuri nenorocite plateste scump
Pai exact asta am spus eu
Este clar o prostie, omul o fi facut ce o fi facut dar totul s-a produs acum 16 ani. chiar daca merita o pedeapsa nu o merita asa mare. sa nu uitam ca huidu a depasit pe linia continua doar pentru faptul ca avea "masina mare" si A OMORAT 3 OAMENI, si cu toate astea nu a patit nimic, ba chiar mai mult, isi permite sa faca misto de oameni la televizor. Eu sper ca cel tarziu de craciun becali sa fie acasa la familia lui. funda?
Nu e faza ca huidu..ala e trebuia suspendat carnetu pentru ca era avea probleme de la accidentul de pe sky.dar de sau daca era fiul lui mazare sau alta persoana..mai publica care a furat banu cat caru..nu patesc nimica..bataie de joc dar de Romania..astia care fac mai mult bine tot rau patesc
MihaiA întreabă:
Ermer întreabă:
night_crawler întreabă: