| RaduNastase a întrebat:

Ce parere aveti de Calin Georgescu, si daca il sustineti de ce? (Sper sa nu mi se stearga intrebarea) Doresc sa fac o dezbatere cu argumente si fara jigniri!

8 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Este o întrebare pe aceeași temă chiar în momentul ăsta, câteva întrebări mai jos. Consultă răspunsurile.

| gabicoo a răspuns:

Da. Susțin internarea lui la Bălăceanca.

| maryus92 a răspuns:

Pentru ca poporului i s-a pus pata pe partidele politice care dupa revolutie fac un fel de "rotatie a cadrelor" fiecare papa din ciolan pe rand, CG fiind independent si neaparand foarte des in public si ne fiind atat de mediatizat numele acestuia in cariera s-a politica a ajuns sa para ca este nepatat si ca de fiecare data suntem nevoiti sa alegem raul mai mic. Din punctul meu de vedere nici un candidat nu pare sa fie potrivit pentru functia de presedinte si multi ani inainte nu o sa avem un presedinte calificat pentru aceasta functie. Dupa revolutie doar Basescu a avut carisma si respectul din partea diplomatiei externe.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce dezbatere mai vrei? Nu sunt clare lucrurile? Oricum susținătorii CG pe lângă că nu vor putea lega 3 cuvinte coerente oricum habar nu au de ce îl susțin.

| RaduNastase explică (pentru johnnny123):

Tot eu am pus intrebarea dar am sters-o ulterior, de aia apare anonim

| RaduNastase explică (pentru gabicoo):

Si eu, sau la Soscola

| RaduNastase explică (pentru maryus92):

Daca tot vi s-a pus pata pe partide si etc, Simion si AUR ce au? ei nu fac parte din clasa politica actuala si nu au fost niciodata la guvernare. De ce Georgescu si nu Simion? cel putin Simion nu sustine ca avem nanocipuri in suc si nu e nici antivacinist, nici nu neaga existenta co-vid, din cauza caruia am pierdut 3 prieteni de familie. + Simion e mult mai simpatic si da bine la public, e diplomat, nu se fereste de jurnalisti etc.

| sabin89 a răspuns (pentru RaduNastase):

"de aia apare anonim"
Nu apare anonim, apare sub numele Desh.
https://www.tpu.ro/......georgescu/