Chiar zilele trecute imi spunea un prieten de o persoana (romanca cred) care a pierdut cursa si ii spuneam sa nu aiba "bafta" celor din Final Destination (filmul). In gluma, bineinteles. Iata ca i s-a intamplat altei persoane.
I-a spart ochelarii in loc sa-nnebuneasca gagica cu masina aia, a zapacit bariera
Cred ca e ceea ce se numeste soarta... poate sunt eu mai inclinata catre ezoterism si ocult, dar stiu ca nimic in universul acesta nu se petrece la intamplare sau fara un scop. A pierdut avionul ce o ducea la moarte, aluat masina care a avut aceeasi destinatie, pentru ca "asa trebuia sa se intample".
Totul e chestie de statistica. Riscul sa mori in accident de avion + riscul sa mori in accident de masina, teoretic (si practic dupa cum se vede) e posibil.
Ba mai mult, avea toate sansele sa sfarseasca asa, adica mai mult decat o persoana obisnuita. Dupa ce a aflat ca a scapat de avionul prabusit starea ei psihica s-a dezechilibrat putin (nu neaparat in sensul rau), doza de bucurie sunt convins ca s-a pastrat pe o perioada mare de timp. Apoi tinand cont ca a calatorit cu masina o distanta mare, intre tara in care s-a aterizat si tara in care locuia, oboseala acumulata creaza probleme la condus.