Depinde cine o sa mai candideze la noile alegeri.
Era mai potrivita decat candidatii avuti, nu se stie exact cine o sa fie noii candidati.
Era potrivită în situația alegerilor de anul trecut. Acum daca avem candidați ca Nicușor Dan nu mai e așa potrivită. Plus a avut 2 derapaje imediat după alegeri care nu și au avut locul. Unul a fost scrisoarea către Trump
Este potrivita ca presedinte la o scara de bloc prin Campulung.
A terminat o facultate fake la fara frecventa pentru ca a fost amanta unui politician casatorit cu o avocata.Am inteles ca avocata s-ar fi sinucis.
https://www.cotidianul.ro/......otului-ei/
Nu sunt impotriva femeilor la conducere, dar ca presedinte trebuie sa cunosti politica externa - principalul atribut. In plus, ca presedinte trebuie sa cunosti cum functioneaza institutiile statului. Ucenicia la locul de munca nu este pentru asemenea functie.
Stii ce a zis conationalul nostru: Teoria, ca teoria, dar "praftica" ne omoara. A fi presedinte nu este tot una cu a fi primar intr-un oras. Faptul ca este cu LGBT, doar bigotii pot sa o acuze. Sunt familist, dar nu sunt impotriva lor si ii respect. Sunt impotriva faptului ca, desi Constitutia prevede ca Romania este un stat laic, biserica - in special cea ortodoxa - se baga tot mai mult in problemele acestuia.
Sincer doar cu partea cu LGBT o consider ok, nu înțeleg de ce lumea nu o votează doar pentru acest motiv, nu e vorba de cei care nu o votează pentru motive reale. Am tot auzit că după ce va ajunge ea preşedinte că vor veni camioane de gay şi lesbience peste noi, îți dai seama o bălărie. Nici acum lumea nu a înțeles că nu e obligată să fie în LGBT, dacă nu doreşte ci este vorba de faptul că drepturile lor nu sunt respectate, cum ar fi că dacă două persoane de acelaşi sex vor să se casătorească, acest lucru nu va fi rescunoscut de statul român.
In ceea ce priveste gay, Lasconi e mai conservatoare ca Ciolacu si Simion la un loc
Aia zic, că din punctul acela de vedere e ok, dar la partea economică nu mi s-a părut că ar da roade.
Am o părere că posterul dânsei exprimă "lovește-te tu mai finuț". Țin să precizez că nu beau doar sucuri naturale și nu doresc să călătoresc în subteran.