In Olanda. Pistele pentru biciclisti sunt pe strada separat de masini si nu prea le vezi blocate, acolo se circula mai mult cu bicicleta decat cu masina! Du-te si te plimba!
Ideea de benzi pentru biciclisti e super dar punerea in opera e o tragedie. Mare pacat pentru gandul bun pus pros in practica
M-am amuzat teribil cand am vazut o banda, pe langa politehnica bucuresti, trasa pe o gaura. Da, era banda, la un moment dat o gaura si iar banda. Sau banda care ajungea intr-un pom. Se oprea, de partea cealalta a pomului continua. In niciun caz nu zic sa taie copacii, dar sa rezolve cumva... E greu cu bicicleta, cel putin in bucuresti. In alte orase, nu ai piste, dar ai loc pe trotuar...
Cea mai mare porcarie eu o consider interzicerea de a circula cu bicicleta in parcuri si piete, este o tampenie idioata, in tarile civilizate nu bananiere ca Romanica, as ceva este inadmisibil acolo ai vioe sa te bucur de a circula cu biciclete in parc si piata, acolo se promoveaza intens, aici se interzice...rusine politicienilor pentru asemenea legi stupide.
cat despre benzi penibil cum au fost consrtuite, dar sa-i multumim unor fosti primari gen "Baselu"(pentru cei ce stau in Bucuresti0 pentru asemenea "cadouri".
N-am nicio părere. Prima oară am râs cu scârbă şi am pozat benzile să le arăt şi altora. Apoi m-am obişnuit cu ele şi n-am mai avut nicio atitudine faţă de aşa bătaie de joc. Aşa cum sunt benzile de bicicletă e întreaga ţară şi să am o părere negativistă despre întreaga ţara în care stau, ar fi puţin prea deprimant pentru mine.
Problema nu e unde sunt amplasate, sunt multe tari unde sunt amplasate pe trotuar.
Problema o reprezinta autoritatile care nu iau masuri pentru cei care le blocheaza, sa inceapa sa dea niste amenzi dure, sau sa ridice masinile, sa vezi cum nu mai parcheaza acolo.
Bineinteles ca totdeauna vor fi exceptii dar infim de putine in cazul acesta.
In Bucuresti e greu sa mergi cu bicla... pe trotuar e multa lume iar pe sosea da masina peste tine. de multe ori m`am luat la injuraturi cu pietonii care merg pe benzile de biciclete... eu zic ca era mai bine sa fie pe sosea chiar daca mergeai cu frica sa nu dea cineva peste tine [in special femeile la volan]
Nu am o parere proasta...nu...,am o parere FOARTE PROASTA. Cred c-ar fi interesanta formularea scrisa, decizia autoritatilor care au GANDIT pe unde sa mergi cu bicicleta.Si vorba aceea...mila mi-e de tine, ca biciclist da ...ma gandesc la carutasul de mine pe unde sa merg cu caruta, pana la Gheorghe din satul vecin, ca exista un singur drum si acela-i interzis carutasilor ca doar suntem in EUROPA. Da nu-i bai ca eu ma rog Domnului sa-mi dea minte asa cum i-a dat lui Capra sa-mi pot omologa CALUL CU ELICE ca tare mi dor de Gheorghe
DanDannn întreabă:
anonim_4396 întreabă:
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: