| Mosotti a întrebat:

Ce parere aveti de faza cum ca SUA a aranjat faza cu Coronavirus in China? Ieri seara a aparut un oficial rus la TV la noi, care asta a zis, banuiam si eu dar nu eram sigur. Exista destule motive pentru care sa o faca:

1 - De un an China e in razboi economic cu SUA, si au rezistat chinezii.
2 - In Wuhan se fac cele mai multe chestii de exportat, e cam un nod economic in China.
3 - SUA a declarat ca dusmanul de clasa e China, asta inainte de faza cu virusul, si ca, chiar ar vrea sa recunoasca Crimeea si sa e alieze cu Rusia contra Chinei, de parca rusii sunt prosti sa nu stie ca dupa aia ar urma ei.
China va resista si acum.

SUA are destule laboratoare de experimente cu chestii biologice prin statele din jurul rusiei, in georgia au murit cam 70 de georgieni pe langa laboratorul ala, plus ca cei ce lucra acolo au imunitate diplomatica, deci nu ai voie sa ii iei la intrebari la o adica, sunt americani, ei zic ca acolo este altceva de fapt, ca nu e lab din ala. De ce n-au facut lab-uri la ei in tara? Sau in Mexic langa ei, pai e clar de ce, sa nu fie riscu sa scape n virusi la ei.

Mai scrie si aici:
https://www.libertatea.ro/......ia-2414914

Pentagonul neaga, dar ei neaga totul pana ce dupa 50 ani se desecretizeaza treburile si apoi recunosc tot, asa cum zic acum cum inlaturau ei guverne in anii 60, Guatemala, Chile si altele, cum era un conducator neconvenabil nu neaparat comunist, cum pac, il sabotau, ce se bagau ei in alte tari?!

34 răspunsuri:
| BlackBriliant a răspuns:

Ultimele 2 ipoteze pe care le-am citit pe site-ul techtimes.com:
1)virusul a fost cauzat de un meterit cazut in Wuhan in octombrie 2019
2)virusul a fost creat de extraterestrii

| Mosotti explică (pentru BlackBriliant):

Asta e aiureala, de unde stiu ei astea? E doar o speculatie. Putem da doar presupuneri si atat. Si eu am presupus doar, ca SUA l-a facut si dus acolo ca sa dea peste cap o tara care le e dusman, dar nu sunt sigur.

| Mosotti explică (pentru BlackBriliant):

Aha noi descoperiri cu privire la virus! Fii atent, in 2017 august sau octombrie, consiliu bancii mondiale a zis ca va fi pandemie sigur! Il cheama Tim Evens pe cel care a spus, apare si filmat. Deci stiau!

| Mosotti explică (pentru Dragosdoar):

Uite-te la ce i-am scris lui HeckelBerry acum, e clar ca stiau ca va fi pandemie, acum nu mai am indoieli.