Treaba lor politica lor. Nu ma interesează de el nici da alți politicieni prim miniștri corupți toți când ajung un funcți uită totul promis. Nu votez cu nimeni nu mai susțin pe nici unul dintre ei.
Eu sunt doar cu Dumnezeul și lisus Hristos.
Candidatul coaliției este Crin Antonescu. Bolojan este doar președinte interimar.
Pentru data de 4 mai trebuie să fim foarte atenți unde punem ștampila. Fără rusofili și suveranisti.
E usor sa spui fara rusofili etc cand majoritatea vor sa se intoarca in comunism. Cineva din familie mi-a spus ca il voteaza pe kremlinescu sa ne bage in razboi sa vada cum e razboiul.
Tipul nu a prins dictatura comunista din Romania, deci ori a zis la misto, ori el crede ca va curge doar lapte și miere de la CG
Într-un timp atât de scurt s-a descurcat destul de bine zic eu. Din partea mea ar putea să stea bine-mersi acolo și să facem economie la buget cu banii care s-ar da pe alegeri, campanii.Dar trăim totuși într-o democrație, contrar a ceea ce spun pro-rușii și trebuie să avem alegeri.Și sunt de acord cu ei că trebuie să avem alegeri corecte, iar asta înseamnă să nu mai vedem pe liste trădători de țară, pro-ruși frauduloși, simpatizanți fasciști sau comuniști.
Crin Antonescu era ok-ish, dar după declarația că el nu vrea să trimitem trupe în Ucraina, mi se pare aproape la fel de rău că Simion. E vorba de trimis trupe de pace, după încetarea focului, lucru pe care România îl face deja de ani de zile.Și să spui că nu trimiți trupe, în condițiile în care ai pretenții ca țara ta să fie văzută bine în Europa și vrei să aperi cetățenii, mi se pare o tâmpenie.
În orice caz, eu oricum îl votez pe Nicușor Dan.
De ce sa trimitem trupe in ucraina? Tu vrei pace sau vrei sa fie bagata si Romania in război? Esti suveranist?
De ce am trimis trupe în Afganistan de exemplu, am vrut război? De ce ne trimit țările NATO trupe aici în România, vor război? Nu, ele asigură pacea, nu mai fiți spălați pe creier de propaganda rusească.
De 3 ani vă sperie rușii în fiecare săptămână că ne bagă în război cu imagini cu tancuri.
Trupe înseamnă militari, nu civili, care merg acolo să mențină pacea, adică să se asigure că Rusia nu deschide focul.
Dacă Franța, Anglia, Germania, Turcia, până și China vor să trimită trupe, noi care suntem aici aproape și ne tot cad drone în țară, cât de proști să fim să nu trimitem? Am ajunge râsul Europei, cum râde toată lumea de SUA acum.Nu o să ne mai ia nimeni în calcul, nu ne mai bagă nimeni în seamă, cum fac cu Ungaria.
A performat in functiile publice ce le-a avut pana acum, asa ca am o parere buna.
De asemenea cred ca ar fi un presedinte mai bun decat toti cei care si-au anuntat candidatura pana acum.