Dupa mine este o decizie buna, poate face mai multe pentru judet, asa cum a facut si pentru Oradea.
Si este normal din punctul de vedere al PSD sa reactioneze asa, le este foarte frica de castigarea CJ de catre Bolojan, aceasta va duce si la pierderea unor locuri de conducere la nivel judetean.
Jupan de provincie. Ce imbecili, cand psd are baroni in 50%din județe si fav ce vrea curu lor. Doar ii doare ca in vest lumea e nai educata nu pot castiga nimic.
Pai cum am zis, la cat marketing a platit ca sa fie prezentat drept intruchiparea competentei, ce pot spune? nu stii ca el si cu boc s-au inteles sa ia ei problema autostrazilor in maini proprii cu alianta vestului, mici dumnezei pe pamant cu care tara noastra a fost binecuvantata
si vezi ca si in vest are psd-ul cam la fel de multi presedinti CJ... Timis imi vine acum in cap sigur
A, si oricum niciun primar din tara asta nu se compara cu onțanu barosanu
Pai de ce ultimii 2 ca e primar de 12
Si da stiu a adus niste autobuze neturcesti si a reparat cateva cladiri, te simti ca in dubai nu alta
Tu compari Oradea cu 2 orasele? Care adunat n-au jumate din populatia aia? De ce nu compari cu Manchester?
Nu e cu nimic diferit de Craiova spre exemplu pentru care nu se mai face asemenea propaganda) cu 3 reportaje pe luna, interviuri unde povesteste Bolojan cat de greu e sa nu fii populist, sa nu amgajezi rude) blabla
Il compar cu Braila sau Galati. Mna. Si cu Craiova. Craiova e o groapa de gunoi comparativ cu Oradea.
Niciunul din cele mai prospere orase din Ro, exeptand Bucursti ca nu punem capitala la calcul, nu sunt conduse de pesedei. Ce sa mai. Iar Bolojan si Boc au dus orasele lor mult peste media din Romania. Poti trolla tu cat vrei.
Dar ce au frate astia la Oradea de n-a vazut nici Parisul?
Salarii medii au mai mici decat in Teleorman, pib pe locuitor mai mic decat dolj, gorj...
Nici Alexandria nu sta asa rau comparat la marime
PRIMĂRIA ORADEA
Ilie Bolojan este primar la Oradea din 2008. Conform datelor pe care le-am primit arată că în perioada în care Ilie Bolojan a fost primar, Oradea a accesat proiecte în care contribuția Uniunii Europene a fost de 2.362.309.360 de lei, adică puțin peste 496 milioane de euro, conform cursului valutar din 16 mai 2019 (1 euro – 4. 7616 lei), ziua în care Rareș Bogdan a făcut afirmația.
PRIMĂRIA ALEXANDRIA
Din 2007, în Alexandria au intrat fonduri europene în valoare de 896.889.476 lei, adică puțin peste 188 milioane euro conform cursului valutar din 16 mai 2019
Teleorman e judetul cu cele mai mici salarii medii. Lool.
Doar ca Bolojan i-a investit in ce trebuie. Ca asa si parcuri de 2mil euro gasesti in mijlocul câmpului. Mare diferenta sa stii si ce sa favi cu banii. Cate parcuri industriale are Alexandria? Ca Oradea face milioane de euro din ele.
Stai ca-ti zic exact:
Pentru 2018
-3454 teleorman
-3440 bihor
Pentru 2019:
-3861 teleorman
-3910 bihor
Nu era o vorba in campania din 2019 ca de la UE nu se pot investi banii fara cap si de asta psdistii nu-i vor ca ei vor sa-i fure? Acuma se pot investi fara cap?
Nu stii ce sunt cifrele alea. Banuiesc ca nu parcuri industriale. Ca alea sunt 90 in toata tara. Vreo 3-4 in Bihor si vreo 0 in TR
Si cum am zis compari mere cu pere, in TR au plecat toti la Bucuresti, ce dracu industrie sa mai faci acolo, mai e o fabrica de rulmenti falimentara care o sa dispara curand probabil
Oradea e frumoasa fiindca e Oradea, nicio problema cu orasul, problema mea e cu tot pr-ul pe care si-l plateste nenea ala ca sa il intrebe niste asa-zisi jurnalisti cum e sa fii asa bun si competent
Aceeasi propaganda era si cu Flutur si Suceava, dar s-a cam vazut recent adevarul
Teleormanu daca vrei compara-l cu Hunedoara judet al oamenilor competenti
Fix aceeasi situatie, toti au plecat la Cluj-Timisoara, niste mine falimentare mai tin cateva locuri de munca, ce poti sa faci acolo? Acum 2 ani parca am fost la Petrosani, oras mort, zona moarta
Din moment ce institute internationale pozitioneaza Oradea la un nivel inalt in topul de calitate al vietii din Romania, normal ca il intreaba jurnalistii. Doar n-or merge s-o intrebe pe Olguta cum de traiesc asa bine craiovenii. Ca nu a evidentiat nimeni acest lucru, nimeni nu vorbeste despre Craiova ca despre un oras in care ai vrea sa te muti (poate doar cei de prin Dolj, Mehedinti, Gorj, Olt).
Galati, Braila, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Bacau sunt orase cam de aceeasi marime cu cea a Oradiei. Toate au probleme cu "ne pleaca oamenii". Nu sunt orase moarte, dar sunt primele care au acest risc. Oradea e la granita cu Ungaria, e aproape de Timisoara-Cluj. Cu toate astea, e un oras dinamic in continuare, nu are riscul oraselor mai sus mentionate.
Pai si daca e asa competent de ce da 12000 de euro unei firme ca sa il invete sa se laude?
(De fapt sa scrie pe Facebook in locul lui)
http://www.oradea.ro/......media.docx
In plus aia am zis si eu, oradea e oradea fiindca e oradea, n-a luat-o bolojan din fundu moldovei si a dus-o la granita cu Ungaria, si oricum si oradea e in scadere accentuata a populatiei
Doar n-o sa stea domnul Bolojan sa faca poze si sa se ocupe de PR, este primar. Cand raspunde la comentarii pe Facebook, semneaza cu "Echipa I.B.", deci si-asa nu e nimic ascuns. Nu cred ca sta vreun politician din tara sa scrie pe Facebook, poate doar cei mici si frustrati ca indrazneste Bolojan sa candideze pentru conducerea judetului.
Pai de ce PR pe banii primariei ca eu asta n-am inteles niciodata la niciun politician, nu primesc partidele destula finantare special pentru asta, de ce mai ia si din banii primariei
Pierderea e de aproape 5% (din 2002 pana in 2011). Craiova a pierdut aproape 11%.
A reusit sa iasa din randul oraselor medii, nu ca populatie, ci ca dezvoltare. Nu a fost mereu asa. Incercati sa faceti un om de paie, subliniind faptul ca Oradea nu a fost "din fundu moldovei" cand a luat-o Bolojan. Nu, a fost un oras mediu precum toate celelalte. A avut concurenta precum toate celelalte, dar a reusit sa creasca, fata de celelalte.
Pai n-ar trebui ca pr-ul sa aiba loc pe pagina primariei si nu pe a primarului?
GodBlessYou întreabă:
anonim_4396 întreabă: