La fel ca toate interviurile lui Georgescu, un amalgam de delir, lipsă de sens, contradicții, retorici rusești, comuniste și fasciste.
Omul este putinist, extremist si conspirationist. Oamenii l-au votat doar ca li-se luase de aceiasi sclavi. Cum naiba sa sustii rusia, cand a facut rusia vreun bine vecinilor lor?! Nici eu nu sunt de acord sa fiim sclavii nato / ue, dar nici sa ne izolam sau mai rau sa ne aliem cu rusii. Si lasconi saraca, aia este paralela cu realitatea, este praf din orice punct de vedere. Dar macar este pro ue / nato. Deci daca ma duc la vot am sa o votez pe doamna Sclavonii, pardon... lasconi.
A promis 3 lucruri clare.Ca unii sunt analfabeti functionali si nu reusesc sa inteleaga, nu este o noutate
Https://www.youtube.com/live/HJYrMkHCnbU?si=u7w8_zMzvBIfTCiG
Chiar imi pare rau pentru cei care se lasa pacaliti.
Fara naționalizare resursele nu vor reveni niciodată la Statul Roman sau poate peste 100 de ani.
El chiar nu are notiuni elementare.
Dar bate câmpii raspunzand el la intrebarile lui.
El tot ce visează la ora asta este sa se instaleze in scaunul de președinte cu sotia lui.
Adica vor fi doi președinți, dupa cate se intelege.
Ce a facut Iohannis cu zana lui este nimic, pe langa ce ar face nenea Georgescu cu femeia puternica din spatele lui.
Cred ca ne ajung blestemele Elenei Ceaușescu:))
ElenaD05 întreabă: