| LarisaChe07 a întrebat:

Ce parere aveti de rezultatele alegerile prezidențiale?

20 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Au fost cel putin putin 4 surprize mari: clasarea lui Georgescu pe primul loc, intrarea lui Lasconi in turul 2, neintrarea lui Ciolacu in turul 2 si slaba clasare a lui Ciuca.

| LarisaChe07 explică (pentru Ioandelasal):

Ciuca nu mi s-a parut o supriza, in ultimul timp mi se pare ca s-a facut mai putin auzit, a evitat camerele si a lasat-o usor cu campania electorala, chiar daca incepuse inca din vara cu panouri prin toata tara.

| darrio2007 a răspuns:

Surprinzătoare.

| darrio2007 a răspuns:

Peste doua saptamani vom afla cine va iesi presedinte.

suntserios
| suntserios a răspuns:

S-a confirmat ceva despre 2.2 milioane de români.

| Frank51 a răspuns:

S-a întâmplat ceva total opus față de ce se întâmpl până acum, de 35 de ani încoace. Este cel mai bun posibil rezultat.

1. Marile puteri, PSD PNL nu vor mai avea candidat la președinție.
2. Marile puteri, pentru prima dată, nu mai sunt în preferințele electoratului, deci vor scădea enorm în sondaje, si la parlamentare și la viitoarele alegeri de peste 4 5 ani.
3. Avem de ales pentru prima dată răul cel mai mic în favoarea poporului.

| Holiday a răspuns (pentru Frank51):

Sa crezi ca un jeg precum Georgescu e "in favoarea poporului", e prostie in forma pura.

| LarisaChe07 explică (pentru Holiday):

Daca iese Lasconi si scapam de el, este meritul lui Ludovic Orban. Diferenta intre Lasconi si Ciolacu a fost de cred ca 2000 de voturi, iar aceste voturi in plus s-au datorat retragerii lui Ludovic Orban din cursa prezidentiala, oferind public suportul si indemnand lumea sa o voteze pe Lasconi.

| Holiday a răspuns (pentru LarisaChe07):

Da, asa e, dar pe de alta parte, daca era Ciolacu in turul doi, Georgescu avea sanse si mai putine. Ar fi fost mult mai usor pentru votantii USR sa inteleaga ca, desi Ciolacu e o mizerie, trebuie ajutat pentru ca Romania sa nu ajunga intr-o situatie total dezastruoasa, decat e pentru votantii PSD sa inteleaga ca trebuie sa iasa dracului la vot si s-o voteze pe Lasconi, ca sa nu de ducem dracului de tot cu o mizerie de presedinte ca Georgescu.

| Frank51 a răspuns (pentru Holiday):

De ce ai crede că vorbesc despre Georgescu?

| Frank51 a răspuns (pentru Frank51):

Nu era mai simplu să mă întrebi cu cine votez, adică să nu ai prejudecăți?

| Holiday a răspuns:

S-a adeverit ceea ce spun de cativa ani studiile. 40% dintre romani sunt complet analfabeti functional. Daca aduni procentele obtinute de mizeriile de Georgescu, Simion si Terhes, ajungi pe la 37%. Diferenta de 3% e impartita de toti ceilalti.
Ca de fiecare data, au salvat, ce s-a putut salva, orasele mari, unde exista centre mari universitare. Bucuresti, Iasi, Brasov, Cluj si Timisoara.

| LarisaChe07 explică (pentru Holiday):

Sper sa iasa Lasconi in turul, chiar daca nu imi place nici de ea. Dar cred ca e mai bine

| mODIN a răspuns:

Viziunile mele sunt de dreapta. Oamenii din grupul meu de prieteni au si ei viziuni de dreapta. La parlamentare voi vota un partid de dreapta.

Astea fiind spuse, consider ca oricine il voteaza pe Georgescu are un deficit mental. Nu mai tine de opinie sau interese, mi se pare pura lipsa de inteligenta sa votezi cu acest indivit. Cel mai fascinant mi se pare cum a reusit sa transforme oameni care erau anti-avort, anti-imigranti, anti-lgbtq, pro-piata-libera, pro-religie, pro-traditie in oameni care voteaza Lasconi. Atat de radical e mesajul omului rolling on the floor

Imi e scarba de el si imi e scarba ca politica de dreapta e reprezentata doar de maimutoi ca Simion sau Georgescu.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cand 2 se bat, al treilea castiga.

| LisaJulie a răspuns:

Sunt surprinsa si consider ca e cam ciudat, in rest nu prea

| KovacsB a răspuns:

Ca la americani trebuie sa alegem intre Kamala de Campulung si Trump de Dambovita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că România mai poate fi salvată. Oricum toți care ajung președinți fac la fel, dar noi de 34 de ani nu ne prindem. Nu degeaba scrie in imnul nostru drag "deșteaptă-te române" noi nu o să ne deșteptăm niciodată, mereu repetam aceea-si greșeală! Aceea de a fi naivi!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aceea-și*

| WonderGirl7 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aceeași ***