| anka a întrebat:

Ce parere aveti de semenii nostri care in 30.06.10 au dat iama in supermarketuri si au golit rafturile de alimentele de baza? Cat timp le va ajunge stocul? Si pe urma?

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu cred ca nu e normal sa procedam asa. Cererea si oferta sunt componente esentiale ale pietei, iar raportul dintre ele constitue o forma de exprimare a relatiei dintre productie si consum, in conditiile economiei de schimb. În consecinta preturile vor creste artificial in urmatoarea perioada pe fondul cresterii TVA-ului insa inflatia se va tempera, odata cu scaderea cererii de consum.

5 răspunsuri:
| cornel a răspuns:

Le va ajunge o saptamana 2.hai sa zic 3.si dupa aia cumpara normal.eu zic ca totusi ca s-au gandit bine.pentru ca acum s-au scumpit.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da, am observat şi eu asta, dacă mergi în magazinele mai mari deocamdată nu găseşti nimic, s-a cumpărat foarte mult. Sincer nu ştiu cât le va ajunge stocul depinde şi de cantitatea cumpărată. Oricum 5% nu mi se pare foarte mult. Apoi vor cumpăra ca orice altă persoană. S-au speriat mai mult din câte se pare. Baftă!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

S-a intamplat ca de fiecare data cand s-au facut mariri de preturi, unii oameni intra in panica, ori sunt foarte economi. Indiferent de perioada cat ii va tine stocul, totusi, au facut o oarecare economie. Pe urma vor cumpara la preturile marite. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comunisti inraiti cazuti in nostalgia vremurilor de altadata a caror atuu era ca in orice alimentara te duceai iti oferea privirilor imagini nespus de frumoase, o adevarata splendoare de rafturi goale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut
eu astept MICSORAREA preturilor
care va veni in curand...
altfel SRL-urile vor intra in faliment
nu le doresc asta : se vor trezi curand!