Eu cred ca nu e normal sa procedam asa. Cererea si oferta sunt componente esentiale ale pietei, iar raportul dintre ele constitue o forma de exprimare a relatiei dintre productie si consum, in conditiile economiei de schimb. În consecinta preturile vor creste artificial in urmatoarea perioada pe fondul cresterii TVA-ului insa inflatia se va tempera, odata cu scaderea cererii de consum.
Le va ajunge o saptamana 2.hai sa zic 3.si dupa aia cumpara normal.eu zic ca totusi ca s-au gandit bine.pentru ca acum s-au scumpit.
Da, am observat şi eu asta, dacă mergi în magazinele mai mari deocamdată nu găseşti nimic, s-a cumpărat foarte mult. Sincer nu ştiu cât le va ajunge stocul depinde şi de cantitatea cumpărată. Oricum 5% nu mi se pare foarte mult. Apoi vor cumpăra ca orice altă persoană. S-au speriat mai mult din câte se pare. Baftă!
S-a intamplat ca de fiecare data cand s-au facut mariri de preturi, unii oameni intra in panica, ori sunt foarte economi. Indiferent de perioada cat ii va tine stocul, totusi, au facut o oarecare economie. Pe urma vor cumpara la preturile marite. Numai bine!
Crenwurst întreabă:
anonim_4396 întreabă: