Si eu sunt sunt sceptica la asemenea lucruri dar in urma emisiuniilor tv de aseara incep sa imi pun unele intrebari.Prea multe personalitati din domenii diferite de activitate nu " prostanaci ", atat din tara cat si din exterior au afirmat ca acest lucru este posibil.
Ce sa ceri? politicienii din Romanianu prea ma mai surprinde nimic...in leg cu maimutoii astia...altceva nu fac de cat sa NE uimeasca numai in sensul asta din pacate-macar sa ne faca sa radem ca altceva. ZERO BARAT].
BRO, stii ce se spune despre cumloarea "mov", ea este apanajul doamnelor de companie, carora li se mai spune si altfel, stii tu cuvantul adecvat. Si cum se spune ca si politica este "c..., adica mov", cred ca acum ne aflam in postura de a vedea ce, cui i se potriveste si cred ca, acestui politician i se potriveste, dedandu-se in Campania electora, la unele tertipuri care dovedesc ca, in politica ca si in dragoste, is permise lucruri mai " iesite din comun".
Am audiat si eu la OTV, o parte din prezentarile facute de D-na Lidia Fecioru, persoana calificata in paranormal si care a confirmat ca asemenea posibilitate exista si chiar daca acest fel de influienta poate fi folosita, prin transmiterea telepatica a acestei unde "mov" de energie, eu insa nu cred ca, D-ul Basescu s-a folosit de un paranormal, pentru a avea energia sa-l faca praf pe Gioana, in ultima emisiune televizata, in care cei doi si-au confruntat ideile, in ultima zi de campanie electorala de la turul doi de scrutin. Cred doar ca D-ul Basescu are o dotare psihica si intelectuala mai performanta decat cea a lui D/ului Geaoan si acesta a fost motivul pentru care, a fost prompt si la obiect in raspunsurile date intrebarilor puse cu acel prilej.
Orcum de cacao tot s-au facut si este un punct negru in dosarul de politician al liderului actual al PSD.
Aceasta tema s-a dezbatut si inainte de alegeri:
http://www.tpu.ro/......-episodul/
Eu unul imi mentin opinia: paranormalii au fost si vor fi folositi in diverse scopuri, posibil si in campanii electorale. Nu m-ar mira ca vreunul dintre candidati (ba chiar si mai multi) sa apeleze la astfel de persoane, ba chiar si la vrajitoare gen mama Omida. Si mentionez din nou ca nu ma pronunt asupra eficientelor acestor metode, ci doar la faptul ca nu as fi mirat ca s-a apelat la ele.
Lasand asta la o parte, este absolut penibil sa invoci o astfel de scuza pentru pierderea alegerilor sau a confruntarii televizate.
Are dreptate. Daca ne uitam atent la inregistrari erau prezenti acolo si cativa martieni, care binenteles erau cu Basescu, era prezent si Mosadul si KGB-ul si CIA si MI 5, masonii, bucatarii, cavalerii teutoni, Stefan Cel Mare, Leonardo Da Vinci, si inca vreo doi bucatari toti imbracati in mov.
Numai sotia lui Geoana s-a rujat in direct si in reluare cu un ruj roz bombon, in mijlocul masivului bloc anti-Geoana si la o ora de maxima audienta.
Ceea ce se petrece cu Mircea Geoana incepe sa nu mai fie doar comic si aberant, devine de-a dreptul dramatic.Se pare ca acest om a pierdut efectiv contactul cu realitatea; infrangerea neasteptata in alegeri, cand arsenalul de care dispunea era colosal, i-a zguduit serios luciditatea.Chiar daca or fi existand astfel de energii subtile este imposibil sa fii tinta lor dintotdeauna.Asa incat de ce am pune prostia evidenta din acea seara de joi a confruntarii pe seama energiilor respective, cand stim foarte bine ca stupiditatea personajului a fost observata cu mult timp inainte de insusi marele arhitect al partidului, Iliescu? Si nu cred ca-l putem banui pe acesta de vreo purtare paranormala cu toate ca a facut sa dispara multe dovezi dar si multi oameni!
Cat priveste afirmatiile doamnei Mihaeladragosteamea, cred ca doamna respectiva a pierdut un important prilej ca sa taca.Si daca tacea, filosof ramanea! Acum am aflat ca nu e mai departe de adjectivul iliescian decat sotul sau.Sa-i ajute Dumnezeu sa treaca prin momentele acestea dar mai cu seama prin cele ce vor urma.Caci suna in PSD zanganit de sabii!
Nu am nimic cu Mircea Geoana, recunosc nu ii sunt fan, nici nu l-am votat. Exact de asta a si pierdut alegerile ca el nu gandeste inainte sa deschida gura. Acum revenind la unele intrebari mai vechi: care ar fi cel mai bun presedinte as alege pe Basescu, pentru ca daca iesea Geoana, ne ardea in foc violet, hahaha
Nastasia întreabă: