anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre AIE-2 (Alianta De Integrare Europeana) din Republica Moldova?
Eu cred ca este o alinata care aduce numai rau tarii, si am multe argumente. Orce raspuns conteaza

20 răspunsuri:
| iKronstadt a răspuns:

Vino cu argumente, dacă tot ai spus că ai multe. Apoi, în funcție de argumentele aduse, voi comenta și eu happy

| anonim_4396 explică (pentru iKronstadt):

Timp de trei ani AIE-2 a facut:
1.A micsorat salariile cu 20 %
2.A inceput reforme dintre care 312scoli vor ramine numai 102scoli
3.A fost inceputa reforma politiei comform carei aproape jumate din politisti vor fi concediati
4. Vlad Filat (prim ministru) oficial a cistigat peste 4 milioane de dolari date oficiale si numai in prima saptamana de cind a inceput sa lucreze a inceput o judecata cu el singur prin care a cistigat 600 000 de euro
5.Marian Lupu nu stiu cum are din nimic deja peste 6 milione de dolari si o casa in una dingre cele mai scumpe statiuni din Bulgaria
6. Mihai Ghimpu tot a furat
7.Membrii aliantei DEMOCRATICE siau impartit ministerele si Curtea de Conturi Justitia etc. iintre ei
8.Republica Moldova a nimerit in tarile cu foarte putin procentaj de nasteri si aproape 1/3 din populatie este peste hotare

Mai ai nevoie de argumente? happy

| iKronstadt a răspuns:

Și eu pot îi pot acuza pe mulți, dar n-am probe concludente, așa că tac. Tu ai? Poți să postezi câteva fotocopii, făcute unor acte care să confirme acuzațiile făcute mai sus? Dacă nu poți face asta, înseamnă că vorbește doar ura din tine (motivul îl știi doar tu), fără o bază reală.

DA POT
1. Buletinul de stiri Pro Tv unde au fost aratate toate imobilele si conturile bancare
2.Situatia in tara
3.Sondajele Publika TV
4.Reforma inceputa de singuri AIE
Mai ai nevoie de probe? happy

Ah da intra pe siteul Publika TV ca sa vezi fotocopiile si videorile care arata cine sunt vinovati in Revolutia si cum este incalcata Constitutia de,, conducatorii" ilegali ai tarii

| iKronstadt a răspuns (pentru anonim_4396):

Discuția noastră se poartă aici, nu pe alte site-uri. Iar eu conversez cu tine, nu cu buletinele de știri. Deci, dacă nu aduci dovezi reale în sprijinul acuzațiilor făcute, înseamnă că vorbești doar de dragul conversațieiwinking

Bine
1.Incalcarea constitutiei
In luna Martie membrii AIE au semnat un acord prin care si-au impartit Procuratura, Justitia si Curtea de Conturi
2.Chiar ieri de banii alocati de Uniunea Europeana si-au cumparat masini de lux si argumentele lor au fost ca conducatorii statului trebuie sa aiba masini pentru nivelul lor
Mai ai nevoie de dovezi? Ca iti dau si linkuri

Si inca ceva
Insusi Parlamentul este ilegal deoarece comform Constitutiei din Republika Moldova dupa trei incercari de a alege un presedinte care deja au fost Paramentul trebuia dizolvat si anuntarea alegerilor anticipate dar AIE o luna au stat asa ca sa rezolve problema si pe urma dupa concedierea lui Artur Resetnicov din postul de vice-presedinte al parlamentului si care era unicul post detinut de PCRM care are aproximativ 50% din Parlament acest post a fost pus ca jucarie pentru Igor Dodon, Veronica Abramciuc care au tradat PCRM a fost ales presedintele
Mai ai nevoie de dovezi? happy

Adina, am cerut niște dovezi care nu pot fi atacate. Ceva acte care să confirme afirmațiile tale. Văd că mă tot duci cu preșul, postând doar indicații laughing
Ce vrei până la urma urmei, să vorbim doar de dragul conversației, sau să facem sex romantic la lumina lumânărilor?winking
P.P. Sper că nu ești minoră big grin

Am 14 ani.Ce dovezi mai vrei?
Tiam dat date despre act
Incalcarea Constitutiei de Aie
CARE DOVEZI? si linkuri daca vrei

Eh, dacă ai 14 ani, consider discuția încheiată!
Motive:
1) Ești prea mică pentru a discuta despre problema Moldovei.
2) Părinții tăi au știut să te educe în așa fel, încât să devii un inamic al patriei mamă, România, fără ca tu să ai posibilitatea de a vedea adevărul despre Basarabia.
3) Niciodată nu ai fost în stare să probezi acuzațiile făcute, cu probe concludente.
4) Ești pur și simplu îndoctrinată până în adâncul sufletului tău, cu sentimente anti-românești.
5) Ți-aș ucide părinții, pentru că te învață să urăști neamul din care te tragi.
Notă! Ești dovada vie a rusificării neamului românesc aflat dincolo de Prut. Străbunii mei au luptat pentru întregirea neamului, nu pentru minciunile spuse de părinții tăi (și mass media din Basarabia).
Atenție! Limba în care scrii aici pe site este limba română.
NU EXISTĂ LIMBA MOLDOVENEASCĂ!
P.P. Păcat de tine, că ești copil, și nu ești lăsată să vezi adevărul adevărat.

CONTRA ARGUMENTE
1.Sunt din familie rusa si sunt ruso-moldoveanca
2.Eu am demonstrat ca AIE este ilegala si Basarabia nu e o tara romana
3.Nu am nimic cu Romania
4.Parintii mei intotdeauna mau invatat sa spun numai adevarul si ceea ce spun nu sunt cuvinte-n vint
5.Sunt in stare sa demonstrez ca Revolutia din Moldova de la 6-7 Aprilie a fost organizata de AIE folosind surse mass-media
6.In constitutia Republicii Moldova este scris negru pe alb ca limba oficiala de stat este MOLDOVENEASCA
7. Dincolo de Prut intotdeauna a fost poporul moldovenesc

Si eu studiez Istoria deja de multi ani si atunci a fost Tara Moldovei, Tara Romaneasca si Transilvania care doar aveau interese comune si se uneau la razboi etc. ca USA de exemplu ca sunt mai multe state.Si in cazul tau iti spun ca tu acum intorci pe dos ISTORIA si faci alte state romane.Inchipuieti cum ar fi ca Marea Britanie sa faca mitinguri in SUA ca ambele se trag de la acelasi popor
Chiar daca sau demonstrat ca sunt state absolut independente

Si am demonstrat in nenumarate ori aucand argumente si dovezi ce dovezi unicile dovezi sunt Constitutia si Actele ilegale

Ai dreptate. Să trăiești fericită în țara ta! Mi-am dat seama că de fapt discut cu un om matur. Îți meriți soarta! Soarta unui om slab, plângăcios laughing
Stai acolo la tine în MoldoRusia, și nu mai deranja românii adevărați cu aberațiile tale laughing
De când mama dracu' studiezi tu istoria, dacă ai doar 14 ani? laughing
Dacă aș putea repeta istoria, aș intra iar peste voi, ruși nemernici, ca pe vremea lui Antonescu. Să v-o trag așa cum se cuvine, leprelor!
P.P. După cum gândești, meriți să mori de foame! De ce cauți răspunsuri de la oameni care trăiesc în UE, dacă nu le accepți explicațiile? Comuniștii dracu'!

| Omulrational a răspuns (pentru iKronstadt):

Il poti lasa in pace, a fost de mic crescut si indobitocit cu gandiri comuniste.

Istoria se studiaza in Republica Moldova din clasa 4 si am avut timp destul ca sa o studiez si sigur pot sa spun ca cindva voi ati avut de cistigat de la rusi si la Stefan Cel Mare au fost trei tari Tara Moldoveneasca Tara Moldovei si Transilvania si ce nu va place ca gasesc contra argumente si facte

| Marius94_5839 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai Adina. Te rog, nu mai fi asa de agresiva! Linisteste-te putin, aduna-ti gandurile. Treburi din astea, ok?

| anonim_4396 explică (pentru Marius94_5839):

Ok dar eu ma bazez pe facte si Istorie dar nu ca altii

| Marius94_5839 a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt, din cate vad doar pentru tine sunt plauzibile argumentele si factele...alti oameni nu le considera deloc bune. Intelegi Adina? de aceea te certi cu toti big grin

| anonim_4396 explică (pentru Marius94_5839):

Da,voi nu va bazati nici pe Istorie si nici pe facte dar sunt interesante

Întrebări similare