Ideea e că majoritatea românilor nu au habar ce rol are președintele în Romania,in primul rand nu poate desființa un guvern,nu poate propune un anumit partid dacă nu are majoritatea,parlamentul îl poate da jos dar se face referendum,deși președintele nu poate schimba nimic,nici Băsescu nu tăia fara ajutorul parlamentulului, toate legile le face parlamentul el poate refuza o singura data, parlamentul e puterea asta are rol de decor, despre Simion văd că nici el nu știe ce crede, despre maria Gavrilă are o colega de video chat, romani nu vor vota niciodată o femeie
De Ana Maria Gavrila doar am auzit dar nu m-am interesat de ea de nici un fel asa ca nu o sa comentez la adresa ei.
Simion in schimb mi se pare un mic agitator (asemeni presedintelui Ucrainei) care pe langa asta mai schimba si taberele dupa cum bate vantul. E genul de persoane care instiga la bataie 3 oameni diferiti iar apoi tine cu al 4-lea.
Sincer sunt un pic confuzat de candidatura doamnei Gavrilă. Nu spunea guru-ul ei Mesia Georgescu că femeile nu au ce căuta în funcții de conducere?
Cât despre Simion, are stofă de șef de galerie, nu de șef de stat. Poate dacă echipa de fotbal a Rusiei va mai concura vreodată internațional s-ar putea duce să o conducă.
Pai da, dar cum zicea doamna intr-un interviu... Georgescu e OUT. Asa ca nu mai conteaza
E out și trebuie să move forward cu planurile noastre suveraniste pentru că România e the best și trebuie să ne păstrăm limba și identitatea națională untouched de foreign influences.