| Yurisa a întrebat:

Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale? Despre fiecare in parte? As vrea o parere cat mai obiectiva big grin

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unul mai prost ca altul

| FreddieM a răspuns (pentru anonim_4396):

Hahahahahaha, fain raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FreddieM):

Mă și întrebam cine a fost mai odios săptămâna asta: Iohannis sau Dăncilă...

| Ale5184 a răspuns:

Mai vrei pareri despre Dancila? Cred ca exista unanimitate in cazul ei.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce vorbiti urât de șefa partidului pe care îl sustineti; domnule Nevermore?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Că așa vreau

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iohannis - politicianul cu cea mai mare notorietate din tara momentant. Mie imi pare rau ca nu isi da seama ca pierde din electorat ca nu stie sau nu poate sa fie mai incisiv.

Barna - ar face bine sa nu se mai certe cu PLUS ca nu il ajuta deloc si asa nu are notorietate, inclusv cat de bune intentii are el.

Dancila... putea mai rau PSD. Oricum e destul de irelevanta candidatura ei, slabe slabe sanse.

Tariceanu... cred ca e cazul sa se retraga din politica.

Plesoianu va fi bufonul alegerilor.

Restul irelevanti

| Plato a răspuns:

Iohannis e cel mai bun președinte pe care l-a avut România dupa revoluție, e un om demn, onest, serios, profesionist, inteligent si care își dă intr-adevar interesul.

Barna... tot respectul pentru el, dar cine e Barna? Ce a fost Barna? Cu siguranță nu suficient pentru a fi acum președinte. Pe langa asta, a facut si o prostie si mizerie uriasa: l-a denigrat pe Iohannis, ceea ce a fost incalificabil.
Barna este, de asemenea, un om capabil si onest, dar idei precum legalizarea lgbt il descalifică. Daca-si vedea de treaba nu venea cu inepții... poate, dar asa nu.

Dăncilă... are rost? Analfabetă, proastă, cretină, retardată, marionetă, ciumată etc etc.
Este o rusine pentru statul român pana si faptul ca i se permite sa candideze.

Tăriceanu un gunoi infect, un penal jegos care ne nenoroceste țara de ani de zile.

Am votat USR+plus, dar Președintele meu e Iohannis, indiscutabil. L-as alege pentru 10 mandate daca s-ar putea. Oricum el va câștiga.
Daca USR continuă cu sustinerea lgbt, vor pierde si ei votul meu, si al multora de altfel. PNL e o alternativa foarte buna.

| aXy99 a răspuns (pentru suntserios):

"Plesoianu va fi bufonul alegerilor."
Prenumele lui are rezonanta laughing

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Plato):

Barna nu l a denigrat pe Iohannis. Sunt politicieni din partide diferite, e ceva normal sa se contreze mai ales cand sunt contracandidati. Asta e politica. La europarlamentare au fost uniti.

Si lgbt e legal in Romania sa stii.

| Plato a răspuns (pentru suntserios):

Da, cred ca se intelege ca ma refeream la altceva. Nu te aresteaza nimeni daca esti gay, dar nu ai drepturi legale de familie, na, sa fiu mai explicit.

Cred ca Barna putea sa se ridice pe el fara sa incerce sa-l coboare pe Iohannis. Eu am nevoie ca Barna sa lupte cu ciuma rosie, nu cu oamenii de bun simt. Totodata, la guvernare nu va fi nici USR nici PNL, ci ambele, deci trebuie sa se comporte aproape ca si cum ar fi o alianță.
Lupta e cu PSD, nu intre ele.
Eu chiar sunt obiectiv aici, deoarece am fost voluntar USR multă vreme, am fost in 5 județe si multe localitati uitate de Dzeu sa strang semnături pentru ei, dar trebuie sa votez ce cred ca e mai bine pentru România, adica Iohannis in cazul asta. Iar daca USR nu încetează cu ideea de lgbt, trebuie sa ma distanțez, ca e impotriva principiilor mele. Sa nu crezi ca sunt homofob, nu ma intereseaza cu ce fac ei in intimitate, nu zic sa-i exilam sau sa aruncam cu pietre, tot ce vreau e sa nu fie recunoscuti ca familie si sa nu poata adopta copii, sa nu se poata casatori. Deci sa ramana neoficiali.

| Yurisa explică (pentru Plato):

Why tho

| Plato a răspuns (pentru Yurisa):

Poti sa fii putin mai explicita? De ce ce?

| AC4S4 a răspuns:

Iohannis - Nici dansul nu stie ce doctrina politica sa-si asume. A avut un mandat decent, insa oamenii vor ceva mai clar.
Dancila - Nu stiu de ce a insistat doamna atat de mult sa fie candidat. Nu se pot spune multe lucruri bune despre dansa... nici macar fortat. La alti candidati poti macar sa fortezi ceva.
Barna - E ametit de rezultatul de la europarlamentare. Cand a preluat conducerea USR spunea ca e in zona de centru-dreapta. Incet a tras-o spre centru. Oricum, declaratiile lui s-au aflat pe zona de centru-stanga, intr-o zi asteptam sa si recunoasca asta.

Mai exista candidati care nu au sanse de turul doi.
Tariceanu candideaza doar asa. Cum UDMR are candidat in fiecare an... pe acelasi motiv candideaza si dansul.
Ramona Ioana se foloseste de un discurs populist. Parerea mea este ca doar va smulge din electoratul PSD.
Un nume vehiculat este si Mihail Neamtu. Este un crestin conservator, are o ideologie bine formata, spune lucrurilor pe nume. E culmea ca in top 3 sunt oameni care dau declaratii vagi.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru AC4S4):

Mihail Neamtu nu avea legaturi cu Coalitia pentru familie? Ala nu spune lucrurilor pe nume, cerseste voturi de la homofobi.

| AC4S4 a răspuns (pentru suntserios):

Desigur ca avea, va fi votat si de simpatizanti ai coalitiei.
Nu cred ca stii ce este homofobia. Neamtu nu este homofob, nici simpatizantii sai.
Bine... daca atunci cand un om spune "nu sunt de acord cu casatoria homosexuala" il vezi pe Hitler in el problema este la tine.

suntserios

E o mare diferenta intre a spune "nu sunt de acord cu casatoria homosexuala" si circul ieftin pe care il facea coalitia pentru familie.

Te referi la initiativele prin care se strangeau semnaturi pentru a face auzita vocea unor cetateni in parlament?
Da, mai bine organizezi evenimente prin care promovezi incultura si imoralitatea precum fac alte organizatii ce nu merita a fi numite.

Nu o sa iau de bune afirmatiile tale. Astept argumente. Ce e homofob in toata chestia asta? Nu ma refer la micile exceptii (ca asa spunem si ca USR este extremist), ci pur si simplu la initiativele si evenimentele organizate.

Am vazut un articol de la un site propagandist LGBT care lua citate de la un articol al unei organizatii prietene cu CpF. Prin "femeia si barbatul au roluri diferite si intr-o casatorie sunt dependenti unul de altul" ei au inteles ca este un citat anti-femei.
In acest sens ar fi, probabil, si argumentele tale. Cand afirm ca unele lucruri sunt imorale nu spun nimic homofob, xenofob sau mai stiu eu ce... doar voi vedeti homofobie.
Sa nu uitam ca si Laura Bretan a fost numita homofoba si a pierdut un concurs datorita unei declaratii prin care sustinea referendumul.

suntserios

Nu intru in detalii, e un subiect trecut, s-a discutat destul pe subiect si populatia a decis prin neprezenta ca era un subiect neimportant pentru societatea noastră. Dar campania pentru referendum făcută de cpf a fost de a dreptul odioasa. Cu mesaje de genul homosexualii vor fura copii, cu descreierate care tipau "imi provocati un stress enorm" cu 40 milioane de euro cheltuite sa nu se întâmple nimic, cu mesaje de genul copio vor fi violati de homosexuali. Cu replici pe la televiziune de genul "Interlocutorul meu nu e la fel de citit ca mine, nu puten discuta" cu fake news despre cum niste preoti au fost obligati sa casatoreasca gay, cu isterica aia din Sua care nu a vrut sa isi faca jobul pentru ca trebuia sa ofere un serviciu unui gay. Pfff, cu mesaje din astea nici de la popi nu cred ca strange Neamtu voturi ca le da psd bani si au mai mare cautare. In fine, oricum nu are nicio sansa de peste 2% asa ca e un personaj irelevant cu un mesaj extremist si homofob. Nu poți candida la președenția unei tari excluzand din start o categorie care nu iti place tie.

"Cu mesaje de genul homosexualii vor fura copii" - arată-mi un exemplu unde CpF a făcut o astfel de campanie.

În continuare nu ai adus argumente, deoarece nu poți argumente acestor știri false. Ai adus doar niște chestii citite pe site-uri propagandiste de stânga.

suntserios

Uite de pe pagina lor de Facebook

https://m.imgur.com/a/KRZHPDc
https://imgur.com/a/pF4xFH3
https://m.imgur.com/a/KqDjPk2
https://m.imgur.com/a/KGDdNMl

Ce avem aici? Mesaje de apara copii de homosexuali. Fix asta au promovat. A si cate alte rahaturi de genul profesori obligati sa converteasca copii in gay. Niste cretinatati. Poti tu sa sustii coalitia pentru familie cat vrei... Dar au fost agresivi, homofobi au promovat ura, discriminarea. Reprezentantul unei asemenea asociatii nu are ce cauta in conducerea unei societati. Si ca sa vezi, la aproape un an de la referendum nu sunten violati an. al de gay si nici nu ne fura copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AC4S4):

Asta scria si pe autocaru cu care se plimba neamtulaughing))

Oh, vai... Cum sa aparam copiii?
"Apara copiii" - Mesaj agresiv de ura si homofobie 2019. Cred ca ar trebui sa meditezi serios cu privire la aceste cuvinte. Nimeni nu a zis ca homosexualii ne vor viola sau ne fura copiii, nu ai gasit vreo pozitie a CpF-ului care sa arate ca asta cred ei. Ai gasit doar "Apara copiii", care mi se pare un mesaj pozitiv si frumos. Insa tu vezi in el ura si homofobie. Copiii sunt inamicul vostru cumva?

In general pe paginile CpF nu vei gasi postari de ura. Depinde cine citeste totusi. Ca, de exemplu, tu vezi intr-o postare de genul: "Copiii nu trebuie sa fie crescuti de un cuplu de homosexuali" o postare de ura, homofoba, agresiva.

In schimb, programe promovate de tot felul de ONG-uri prin care se vrea educarea copiilor si a parintilor in spiritul LGBT exista.

Despre Laura Bretan ce zici? Sa ne fie rusine ca e romanca pentru ca promoveaza ura, homofobie, discriminare? Eu, dimpotriva, ma mandresc cu astfel de oameni.

suntserios

Nu o mai da la intors.
Nu avea pentru ce sa aperi copii decat de homosexuali.
Mesajul promovat fix asta a fost si a fost clar.

Pe paginile cpf cel putin inainte de referendum era jale ce postari erau. Pana si Haloween l au transformat in ura pentru homosexuali.

Ma doare in pix de Laura Bretan, dar e pentiscostala, nu ma astepteam la alta atitudine

| Thecurious a răspuns (pentru AC4S4):

Interesante dezbateri sunt pe aici.
Continuati tot asa.

Nu e normal ca un copil sa aiba doua mame si doi tati. Un cuplu casatorit poate adopta un copil. Pentru a legaliza casatoria homosexuala este nevoie de mobilizare parlamentara, cetatenii nu au nimic de spus (ar fi avut daca referendumul trecea).
Copiii trebuie aparati de programele educationale propagandiste LGBT sau de riscul de adoptare de catre un cuplu homosexual.

Legatura dintre halloween si homosexuali nu stiu care e, nici nu am vazut astfel de postari la CpF. Se dorea stoparea promovarii in scoli ale acestei sarbatori. Totusi, motivul principal al acestei sarbatori este moartea, nu e bine ce s-a cerut?
Urat ca unui artist recunoscut international, muncitor si bun am ajuns sa-i spunem "Ma doare in pix". Asta denota cata cultura si educatie avem. Dar unui om care se crede artist, a ajus unde a ajuns pentru ca a cunoscut pe cine trebuie ii spunem "Felicitari" daca spune si el "Iubirea nu se voteaza".

Deci, am ajuns sa judecam oamenii astfel:
"Esti de acord cu homosexualitatea" => Om deschis la minte, inteligent, bun.
"Nu esti de acord cu homosexualitatea" => Om retrograd, medieval, agresiv.

suntserios

Ai tras concluzia care trebuia pentru societatea moderna.
Si ma bucur ca ai realizat ca ala era mesajul.

Chiar speram sa nu fi ajuns la concluzia corecta. Dar, din pacate, incultura duhneste in astfel de oameni "moderni".

suntserios

Neamtu sa imbracat in popa si a facut campanie pentru referendum... ha ha ha.

Auzi, da tu stii ce agenda are Neamtu pentru presedintie in afara de frica pentru gay?

Neamtu nu si-a anuntat oficial candidatura, nu cred ca are o agenda pentru presedintie.
Dar nu ma mira nimic, asa cum vezi homofobie, agresivism si ura intr-o copila cantareata de opera de 17 ani, asa poate i-ai vazut si agenda lui Neamtu pentru presedintie undeva.

Întrebări similare