Mie mi-ar placea sa dispara comunistii de la putere.Sunt atatia tineri care sa agita pe acolo, s-a si murit deja.Insa sper sa nu se ajunga ca la noi.cand a venit la putere fsn-ul cu licheaua de Iliescu in frunte. Le doresc VICTORIE!
Eu cred ca e un moment important in istoria moldovei cel de acum si sper sa aiba acei tineri puterea sa i inlature pe comunisti. nu cred ca va putea fi mai rau ca acum.
Chir la o intrebare asemanatoae ma gandeam eu...sincer,ma doare sa vad atata violenta, sa vad cum mor persoane nevinovate din cauza ca vor o schimbare.nu stiu daca politicieni se gandesc la acest lucru.majoritatea sunt la putere doar pentru a banii care le intra in buzunar nu pentru a face ceva pentru tara...imi aduce aminte de revolutia din 89
Nu cred ca se va ajunge undeva cu aceasta "Revolutie" pentru ca lumea e dezorganizata, si fiecare are scopul lui.Nimeni nu stie ce vrea de fapt...sa se uneasca cu Ro, sa se reia alegerile. Ei in schimb apeleaza la violenta si comit tot felul' de acte de vandalism, care tot se vor repara din banii statului.Mai bine s'ar duce in fata televiziunii si ar protesta.
Moldova e acuzata de UE ca e prea comunista si de partea Rusilor. Rusia acuza Moldova ca prea se uita spre UE. Moldova trebuie sa aleaga clar ce vrea ca eu sincer m-am cam saturat ca noi sa-i ajutam sa-i sprijinim in drumul spre europa si ei sa aleaga rusia. Pacat ca nici ei nu stiu ce vor. Pacat ca tinerii platesc pentru. greselile parintilor. Comunismul trebuie sa moara dar nu platit cu viata acelor tineri.
Eu sunt din Chisinau!
e dezastru...sunt prea multi rusii la noi in tara ca sa scapam asa usor de Comunisti, sa nu va impinga pacatul sa ne sustineti cu arme, ei asta si vor!
suntem perduti, am 19 ani... dar nu mai am nici un viitor in tara mea... si inca 1 mln ca mine sunt, avem potential mare caci suntem crescuti in conditii de dezastru, blestemati sa fie acei care ne pateaza imaginea, port cu mindrie in suflet faptl ca sunt roman...
am fost luat de politie, cu toate ca nu am indraznit sa trag cu nici o piatra in copii de sub scuturile politiei care aparau sediile parlamentului si a presedentiei...erua anul unu la colegiu de cadeti, iau scosi sai farime multimea...
e dezastru azi am fost si am vorbit cu consulul romaniei la Chisinau...
nu poate sa faca nimic...pentru ca e prea mare haos aici...stim ca nu ne puteti sustine...
dar cel putin nu aveti pareri negative despre noi...
suntem jertfe...si neputinciosi...au adus armata foarte multa in Chisinau, toata din rusia asa ca nu trebuie arme... D-zeu le vede pe toate...
Va iubim pentru ca sunteti fratii nostri...Domnu sa ne ajute si sa ne pazasca de primejdie!
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: