| WildNature a întrebat:

Ce parere aveti despre cineva care vrea sa scape de societatea asta, sa traiasca in padure, in salbaticie.Eh,asta vreau sa fac eu.Am doar 17 ani, dar cand o sa am mai multi vreau sa invat tehnici de supravietuire. Vreau sa merg singur si sa traiesc doar cu ce imi ofera natura.Multa lume a spus ca este aiurea si alti spun ca e o idee ce nu toti o au, si ca eu stiu ce este important in viata.Eu nu vreau sa fie medic, fotbalist, fotomodel etc., cred ca succesul profesional este inventat doar ca sa te lauzi si sa vada lumea ca tu ai mai mult si esti mai bun ca ei. Ce parere aveti?

5 răspunsuri:
| akka4 a răspuns:

Mda ce sa zic. buna ideea. doar ca ar fi o problema. nu cred ca ai putea sa renunti la tot ce ai facut pana acum, mai ales cand vei fi mai mare si vei avea alt stil de viata, alti prieteni, etc.dar daca tu crezi ca in natura iti este locul poti incercawinking

| XtremeRules a răspuns:

Mult noroc tarzan! Nu ai rezista o saptamana facand asta, cand esti crescut cu agitatia de orashappy si in plus sa faci asta in romania...succes

| alexTT a răspuns:

Eu zic sa pleci de pe acum in salbaticie, te-ai gandit foarte bine, acolo ti-ai gasi o ocupatie si nu ai mai sta sa inventezi asemenea intrebari prostesti.

| titisan70 a răspuns:

Esti deja in salbaticie...Invata tehnici de supravetuire de la cei din jurul tau care reusesc sa supravetuiasca in aceasta jungla.

| harciog a răspuns:

Fugi d-acilea cu discutii din astea."Retragerea fara torte"reprezinta o traire intensa si sint inutile cuvintele.