| DianaLostInDreams a întrebat:

Ce parere aveti despre circul de la Timisoara facut de votantii lui Basescu?
Si mare parte din protestanti nici nu stiu de ce se afla acolo.Se vede ca sunt platiti sa faca asta.

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

E clar ca sunt sustinatorii lui Basescu aceia.Circ politic.Doar suntem in Romania.

6 răspunsuri:
HepHap
| HepHap a răspuns:

Probabil si tinerii din 89 au fost platiti sa faca revolutie la Timisoara, nu? Stiu sigur ca au fost platiti aia care erau imbracati in rosu si veneau cu placarde cu Geoana.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu nu cred asa ceva, sa nu uitam ca traim intr-o democratie in care fiecare o aplica si o intelege in felul lui, acesta este libertatea de a fi sau de a nu fi de acord cu ceva anume.Am privit si eu acele imagini si m-am gandit daca asa ceva se putea intampla pe vremea ''tovarasului''. Nu este frumos dar este democratic, ca eu sa nu fiu de acord cu tine, asta inseamna libertatea de exprimare, pentru acest lucru romanii in decembrie 89 au esit in strada, la Timisoara s-a dat primul semnal.

| Arthur a răspuns:

De multe ori hotul striga hotii!happyse vede ca ai o ''vedere foarte buna''... apropo cu cat au fost platiti?laughingin lei, euro sau ruble, a pardon ...rublele sunt in partea cealalta.

| DianaLostInDreams explică:

Cei care i-ati dat "stupid" lui TigergeridAlan erati cumva printre protestani?laughing

HepHap
| HepHap a răspuns:

@DianaLostInDreams

Eu i-am dat stupid baietelului. Pentru ca se lamenteaza ca de ce daca nu esti cu Basescu, esti catalogat comunist, dar in acelasi timp trage concluzii stupide, certe ("e clar"), ca manifestantii sunt sustinatori Basescu. Asta ca si cum nu e posibil a fii efectiv anticomunist in tara asta, mai ales la Timisoara, inima Revolutiei din 89. De asta i-am dat stupid, la fel cum iti voi da si tie, pentru aceeasi remarca prosteasca, pro-psdista, luata direct de la Realitatea si antena 3: "votantii lui basescu". Ai fost acolo ca sa vezi? Eu azi am fost in Piata Universitatii din Bucuresti am scandat impotriva comunismului impreuna cu revolutionari de la 89. Intelegi?

| Arthur a răspuns:

...hopa se inmulteste gradinita. Voi astia cu cravata rosie de ce nu va mutati in Cuba sau in Venezuela sa va puteti desfasura in voie. Febra rosie sa stiti ca e molipsitoare si rea, afecteaza in primul rand creierul dupa aceea ochii.
In partidul comunist nu trebuie sa auzi si sa vezi prea multe, trebuie sa mergi ca un robot pe sine, ti se imprima directia si dai bataie.Vezi din greseala daca ajungi prin China o sa ai probleme cu netul, pentru ca e cenzurat.

Întrebări similare