| Spanac32 a întrebat:

Ce parere aveti despre criza actuala cu migrantii din Orientul Mijlociu si Africa? Se spune ca vor aduce 8.000 in Romania, daca nu chiar mai multi...Ce credeti voi de fapt si ce trebuie facut? P.S.Am mai auzit ca vrea sa se construisaca la noi in tara cea mai mare moschee din lume.e de bine sau de rau?

Răspuns Câştigător
| 0Alexander0 a răspuns:

Eu nu as vrea sa vina la noi, dupa ce ca abia avem noi, romanii, mai trebuie sa vina si toti terroristii la noi sa ne fure macarea, locurile de munca etc. Noi n-avem loc de ei, daca Germania accepta, sa se duca acolo, nu la noi. Si chiar sunt de acord cu Ungaria, si noi ar trebui sa construim un zid. Ce-i urasc pe cei care ne conduc tara ca se lasa asa de influentati de ce zice Bruxelles-ul, fara sa aiba un cuvant de zis, ca robotii, pa-pa suveranitate. Ah, si cu moscheea nu prea am nimic daca si-o construiesc musulmanii. Ca daca-i apuca acum sa o construiasca statul, nu sunt de acord. Aceeias poveste, biserici peste biserici, moschei peste moschei, dar autostrazi, spitale, scoli, nu. Dar ce sa facem, politicienii astia. Ar trebui sa ne intrebe si pe noi.

| Wehrmacht a răspuns (pentru 0Alexander0):

Da' un zid mai mare asa daca se poate...si din borduri, ca daca vad ce-i la noi in tara se cara dracu' d-aici ca vor tari bogate...

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de rau! Romania va fi populata doar de ciorile alea. Peste 50 de ani oamenii o sa iti intrebe copii "Dar tu cine esti?", o sa-ti vada copilul alb la piele, Europa fiind populata doar de aia. Ei nu au ce cauta aici in Europa. Noi nu avem nici-o vina pentru problemele lor cu razboaiele! Sa mearga inapoi in tarile lor, nu ne pasa ce patesc!

| n1445 a răspuns:

O sa vina teroristii din tara lor sa ii omoare si de altfel o sa fim atacati si noi romanii...

| elderdragon69 a răspuns:

Ei cauta tarile bogate ca Germania, Marea Britanie... Romania nu are de ce sa se teama de invazia imigtantiilor...

| 0Alexander0 a răspuns (pentru elderdragon69):

S-ar putea ca si Romania sa fie tara de tranzit. Ah, si cum Romania e in UE, o sa ne trimita si noua cateva mii de imigranti, ca doar Europa e "unita" laughing Dar ce sa facem...