| tyana a întrebat:

Ce parere aveti despre Elena Udrea ca ministru, ca politician? Aseara a spus ca va da sampania daca motiunea de cenzura o sa pice.Este o victorie atat de importanta pentru actualul guvern, taierea pensiilor si salariilor(nu pana la 31 decembrie ci permanenta, pentru ca e clar ca asta se va intampla) incat Elena Udrea sa faca cinste cu sampanie in timp ce in strada, pensionarii isi striga durerea si saracia?
Multumesc pentru raspunsuri!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o Zoe, nu, nu Zoe Petre, o Zoe caragialiana, care - iti amintesti! - controla institutiile statului prin Pristanda, opozitia, prin Catavencu, filiala locala a partidului de guvernamant, prin sotul ei!
O femeie voluntara care stie ce vrea(banuiesc ca stie!).
Este o victorie, din perspectiva ei, o confirmare a "calitatilor" lor de lideri politici.
Chiar crezi ca vreo clipa s-a gandit la cei din strada? Ma indoiesc, pentru ei strada reprezinta infrastructura, desi, dupa cum arata strazile noastre, nici la sensul asta nu se gandesc!

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil societatea in care traim e mult prea preocupata de a cataloga o persoana, fara a i se da posibilitatea de a demonstra ca e capabila de ceva...

| tyana explică:

Anonim as vrea sa-mi demonstreze Elena Udrea ca e un politician capabil.As fi incantata chiar! Din pacate pana acum n-a facut nimic in acest sens.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu e mai rea, nici mai buna decat ceilalti din Guvern.
Bineinteles ca este, dar nu pentru ca ar repurta vreo victorie asupra pensionarilor si salariatilor, ci pentru ca ar repurta o victorie asupra opozitiei si, implicit, ar ramane la guvernare, cel putin pana la o noua sesiune a Parlamentului. Ori, se stie, puterea aduce beneficii materiale serioase, precum si o oarecare impunitate.

| simf a răspuns:

E o pupaza blonda si-atat. n-are legaturi cu politica.

| gabriela a răspuns:

Intrebare tendentioasa. Nu comentez!

| Marcian a răspuns:

Pai da, deoarece daca PD-L-ul nu ramane la putere nu poate sa-si achite alea 3 milioane de euro.

| max_4494 a răspuns:

Nu stiu daca treaba cu sampania a picat bine in aceste momente. Orice victorie se celebreaza, intr-un fel sau altul. Ce cred eu este faptul ca Elena Udrea reprezinta un nou model in politica; si atat!

| Hombre a răspuns:

Este o obrasnica si nu are ce cauta acolo, aceasta banala avocata habar are cu ce se mananca dezvoltarea regionala de care se ocupa.

regis
| regis a răspuns:

Este rusinos ca aceasta noua Elena a politicii romanesti a ajuns sa fie ministru, nu cred ca este cazul sa comentam niste declaratii de-ale domniei sale. Nu pot vorbi despre ea nici ca avocat, nici ca profesor universitar, dar de unde ca despre un ministru. Sper sa fie incantati cei pe care i-a fermecat crosetand fulare la televizor sau dand cu mopul prin scoli.

| luana1 a răspuns:

Pai, da este o victorie. O mare victorie.Se vehiculeaza tot mai mult ideea ca nu mai sunt bani in visteria tarii, iar caderea guvernului ar fi insemnat confirmarea acestui lucru deoarece orine ar fi venit ar fi strigat in gura mare acest lucru.Aceste taieri de salarii si pensii sunt un rezultat al furtului pe care l-a facut acest guvern, prin urmare, chiar daca nu ar fi anuntat aceste masuri tot nu ar fi avut de unde sa le plateasca integral.