Pe vremuri li se spunea nepotisti - acum se spune ca sunt extrem de meritosi si nu trebuie sa fie judecati dupa parintii lor pentru ca ei au dreptul la "egalitate de sansa". Eu cred ca lumea a uitat cam repede de Elena Ceausescu, de Nicu si tot restul. Posibil ca Elena Basescu sa aiba calitati nemaipomenite dar ar trebui sa nu le exercite in domeniul unde tatal ei e master! Elena Udrea - se pare ca este extrem de competenta. Nu trebuie sa fie judecata dupa aparente. Si daca arata bine - nu-i vina ei, cica. Oricum si de era la fel de frumoasa ca si Muma Padurii probabil ca tot o puneau la Minister - ca e competenta
Adevarul este se pune extrem de mult accentul pe fizic, pe aparitia telegenica, pe calitatile evidente - si mai putin pe cele normale pentru un post cu raspundere. Toti politicienii se bazeaza pe faptul ca la minister mai lucreaza si cativa oameni care se pricep si care n-o sa-i lase s-o dea in bara. Totusi si astia devin din ce in ce mai putini pentru ca si acolo se face "admiterea" la fel. Sa dea Domnul sa ma insel. Sa fie adevarat ca toti sunt extrem de competenti. Dar exista Murphy si el spune - ca fiecare om competent avanseaza pana la gradul incompetentei sale.
Deci in final toti, la orice nivel suntem condusi de incapabili.
Sa fiti iubiti si sanatosi ca belele curg garla!
Am aceeasi parere.In curand o sa ajunga politcian si Romeo Fantastik, Doamne fereste!
Udrea par colorat galben ca si muntea ei,
Basescu fata lu' tata cu botox "in bot",
Prigoana in viitorul indepartat - prim-ministru, of tare urat arata,
Basescu fratele este din orasul lui Mazare si-i de-ajuns,
Popa este o Daniela pe care nu o cunosc.
Au vreo treaba cu politica?
Da nu au ce cauta in politica.Toate au in comun un lucru:relatiile
Asta e si motivul pentru care sunt in politica
La general despre toti nu am o parere foarte buna...chestia e ca nu prea imi pasa despre ei. M-am obisnuit cu ideea ca tara e condusa de niste parveniti si suspusi doar ca e fata lu taticu sau amanata lui taticu.
Majoritatea politicienilor nostri nu prea au ce cauta pe scena politica, nu doar cei enumerati. cine stie cate generatii ar trebui sa se nasca ca sa avem niste oameni ca lumea la conducere.
Elena Udrea - echivalentul romanesc al Evei Braun. Idealul feminin arian, cu un creier ce tine loc de umplutura, si pe care Elena nu il foloseste decat in speech-urile cu presedintele Norvegiei.
Elena Basescu - rezervor de resurse pentru aceasta buda imensa numita Romania.
Honorius Prigoana - doar un teenager nevindecat de acnee, care nu mai stie cum sa se afirme, si decat sa traga shot-uri cu gasca de pustani din fata blocului, mai bine se da ciumeg.
Mircea Basescu - s-a facut celebros de cand cu Bercovici Mondialul. Sau... vorbeati de o combinatie intre Mircea Geoana si Traian Basescu.
De Daniela Popa n-am auzit, poate doar de Daniela Crudu, asa ca ma abtin.
Sunt niste agarici care conduc o tara de rahat, in tara asta oricine poate ajunge sa o conduca toti ratonii participa la alegeri pentru presedentie dar un singur gainar castiga si acesta este Basina de care o sa scapam peste 5 ani de el, alalaltu vede flacara violeta deci fiecare politician e un cacanar pentru aceasta tara care se duce de rapa.
Oameni care au facut o facultate ca sa aiba o diploma.
elena udrea - femeie ambitioasa prea ambitioasa
eba - e pe dinafara. fata tatalui
prigoana junior - are noroc ca la trimis tasu' in state
mircea basescu - bercea mondialu?
daniela popa- asta cine-i?
useless people
Elena Basescu sa stea afara din politica...
Elena Udrea este competenta, chiar daca o ataca televiziunile aiurea. Cu cel mai mare procent la fonduri europene absorbite: de departe cele mai bun ministru.