| MrJoker30 a întrebat:

Ce parere aveti despre evreii de azi?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Fiecare cu viața lui. Nu am păreri.

36 răspunsuri:
| minrest a răspuns (pentru anonim_4396):

Dominatia evreeasca de care vorbesti tu, daca ar exista, ar fi ceva exercitat de oameni care nu sunt considerati evrei. Caci se cunoaste situatia familiala si nationalitatea fiecareui om cu o functie sau pozitie, bunicii si strabunicii, si evrei sunt o mica parte din ei. De aceea inlaturarea acestei dictaturi ascunse si invizibile, DACA ar exista, cum sustine extrema dreapta moderna, ar presupune ori o dictatura mondiala, ca sa rezolvi problema global, sau nationala, ca sa te sustragi dictaturii evreesti ca natiune. Pe cand sa nu primesti migranti ilegali in tara normal ca e compatibil cu democratia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru minrest):

Si evreii ce au cautat la noi? De ce a fost o conditie primirea lor pentru recunoasterea independentei? Cu aromanii de ce nu s-a procedat la fel(care teoretic sunt tot fratii nostri)?

Ce treaba are dominatia evreiasca cu faptul ca evreii fiind saraci si fiind aproape, caci ei locuiau in Polonia, au ajuns in tara noastra? Doar aici ei au lucrat in fabrici, unde romanii nu prea lucrau, nu au lucrat la stat, au creat industrii intregi de care ne-am folosit toti. Conditia a fost acceptam sa le dam cetatenia evreilor care erau de generatii la noi, ca sa fim acceptati ca stat modern, nu ce spui tu. Pentru ca altfel am fi fost alt tip de stat decat cele europene. Iar aromanilor le-am dat cetatenie fara sa ne ceara cineva.

Deci spui ca la Iasi ar fi fost un sfert dintre studenti evrei. Nu mai stau acum sa umblu prin fise dupa cifrele corecte, care sunt mai mici, observ ca ai ai trecut de la peste 50% la 25%. Iar in Iasi evreii erau 50% din populatie. Nu seamana a dominatie evreeasca pentru mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru minrest):

Tu mi-ai dat aproximativ cifra aia, asa ca am interpretat pe cifrele tale cand ti-am pus o intrebare, din ce stiu eu, aproximativ 50% dintre studenti erau evrei, si am citit asta din mai multe surse, nu din propaganda de pe bloguri.
In Rusia (devenita mai apoi URSS) exista dominatie evreiasca? Din sursele mele, erau 502 posturi la conducerea statului, 459 posturi erau ocupate de evrei, e adevarat?
Si inca ceva, consideri adevarata cifra de 300000 de victime ale Holocaustului in Romania?

1. Ai citit in mai multe locuri, da, si chiar la autori cu orientari diferite. Dar nu din mai multe surse. Sursele primare sunt cartea cuiva, cum ar fi chiar ''Pentru Legionari'', DAR o astfel de carte e sursa pentru ce SUSTINEA autorul; date statistice, dar se tine cont de orice le-ar putea altera; orice documente, ca inscrieri in orice, liste de firme, multe altele, a caror pastrare legea o impune si care se pot consulta de oricine la Arhivele Statului; Rapoarte de politie si militare, astea sunt surse dintre cele mai sigure caci o minciuna intr-un raport te costa cariera sau, in timp de razboi, viata; chiar stirile din ziar, daca poti deduce cu siguranta ca nu aveau cum sa fie basme. Asta numim surse, daca tu spui ca ai consultat asa ceva eu nu te contrazic, dar nu cred ca spui. Ori eu am consultat si consult surse in sensul asta. Cifra pe toata tara reiese din evidentele facultatilor, a Asociatiei Studentilor Crestini, organizatia sindicala studenteasca condusa de Codreanu, din care nu puteau face parte evrei si din care nu puteau refuz sa faca parte crestini, ca ii bagau in spital, si altele. A fost calculata de cercetatori la 18, 5 la suta, cu indicarea surselor in arhive. 3. In conducerea Partidului Bolsevic au fost multi evrei, din care notabili sunt Trotski, Kamenev si Zinoviev. Dupa venirea la putere a lui Stalin, opozantul lui a fost Trotski, perioada Primei Opozitii. Stalin considera ca Trotschi fiind evreu, exista o probabilitate ca un cadru evreu sa fie contra lui. Scapa de Trotski, cu ajutorul multora, printre care si Zinoviev si Kamenev. Dar apare o noua opozitie la Stalin, si anume Zinoviev si Kamenev, A Doua Opozitie. Stalin invinge, iar de acum merge la sigur ca orice comunist evreu e contra lui. Asa ca ii da afara, si cum proceda el, omoara si o groaza de evrei care nu aveau treaba cu partidul. Just in case. Dupa 1926, nu i s-a mai opus nimeni. Din 1950, pregatea un masacru al evreilor, si incepuse prin Afacerea Doctorilor, dar a murit. Asta gasesti in orice lucrare stiintifica, acestea nu sunt surse, dar folosesc surse la care fac trimiterea, ca sa poti verifica. Iarasi, spui ''sursa'' parerii cuiva, dar ala fiind nazist, nu e normal sa sustina ce ii convine? Si daca alt nazist citeste, ii place si atunci crede, si copiaza si el, aia vrei sa zici ca e a doua sursa? 3. Problema nu ma intereseaza, nu o sa stau sa numar asa ceva, ca e greu si am treaba, dar pot sa-ti spun ca am citit cu ochii mei rapoarte de politie si rapoarte militare, in care relatau masacre chiar ofiterii care au condus masacrele. Asa ca nu pot sa am dubii ca acele masacre au avut loc.