In UK, Germania, Franta e plin de straini si nu se mai plang aia
Zici ca nu e plin si de romani prin vest si ce crezi, la fel zic si aia de noi: problema mari cu igiena
In gura se stie ca suntem rupti ultimul loc in UE la consumul de pasta de dinti si te-ai gasit tu ca nu vrei sa puna mana nepalezii/indienii/bengalezii pe produsele tale
Mai du-te ma in...
Separat ca aia de 19-20 ani sunt majotitatea studenti, se chinuiesc si ei intr-o tara straina sa faca bani de scolarizare si chirie pe cand romanii stau la 35- 40ani cu parintii cate 3 generatii intr-un apartament sau casa.
Este tendinta normala, cred ca toate tarile dezvoltate au muncitori straini.
Si nu cred ca au o igiena mai precara decat destui romani.
Fix asta au zis englezii, spaniolii, italienii si de noi cand am plecat sa muncim la ei.
Cum sa spui ca esti un rasist nenorocit fara sa spui ca esti un rasist nenorocit. Mai bine te-ai uita in jur sa vezi ce adunatura de nespalati jegosi sintem noi...
Pai du-te la cumparaturi si stii ca ai pus tu mana pe produse.
Nu iti place ca fac livrari? Mergi si manaca la restaurant sau iti gatesti acasa (Pt mine asta e un incentive sa gatesc, stii ce repede trece lenea?)
In pandemie mai comandam, veneau tinerei pe bicicleta. Acum daca mai e vreun roman, vrea sa intre in curte cu masina.
Ar fi mai putini asiatici la noi in tara daca romanii nu ar mai sta pe ajutoare sociale si ar pune osul la munca. Dar stim prea bine ca noi vrem salarii mari si munca cat mai lejera. Asta e pretul pe care il platim ca societate.
anonim_4396 întreabă:
sabin89 întreabă: