.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a întrebat:

Ce parere aveti despre faptul ca Guvernul acorda Educatiei si Sanatatii asa putini bani din buget? Dar pentru autostrazile alea care nu le-a vazut nimeni.se dau miliarde de euro...astept parerile voastre

Răspuns Câştigător
carla
| carla a răspuns:

Mike nici acum nu te-ai prins de figura? De ce sa investeasca in sanatate, pentru binele populatiei, cand pot sa investeasca in ''autostrazi'', adica spre binele lor. Eu nu mai cred in nici un guvern... daca pana acum speram in mai bine, anul asta m-am lamurit cat de ticalosi sunt. Gandeste-te numai la afacerea cu gaze naturale si petrol din Marea Neagra, unde am renuntat la drepturi, desi am castigat la Haga. In concluzie...desi la noi e criza in buznare, politicienii o duc mai bine ca oricand.

2 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Din pacate pentru noi... aveti dreptate! chiar o dreptate de necontestat as zice! las utilizatorii sa aleaga raspunsul castigator.multumesc mihalitza si carla!big grin

| mihalitza a răspuns:

Pentru mine este clar ca suntem condusi de multa vreme de niste mafioti care nu au nici o tangenta cu Educatia, iar de Sanatate isi vad pe la clinicile din Vest. Banii de la buget ii "baga" acolo unde pot sa ajunga tot la ei prin societatile pe care le detin "matusile Tamara". Intr-un fel este si vina noastra pentru ca nici nu ne "bagam", nici nu protestam, avem scuza pentru linistea noastra ca ni s-a facut lehamite, in realitate ne este mult mai comod sa asistam de pe margine. Din pacate!