| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

.Ce parere aveti despre francezii care fac glume pe seama noastra? Meritam asta sau exagereaza?

14 răspunsuri:
| danbnz a răspuns:

La ei e o virtute sa fii arogant... Oricum ei fac misto de toata lumea asa ca nu avem de ce sa ne suparam, umorul lor e oricum de poponari.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru danbnz):

Asta a fost tare frate si da umorul lor e de poponari pentru ca ei chiar asta sant niste retardati.

| RAY a răspuns:

Si romanii fac glume intre ei,vezi bancuri despre ardeleni,moldovenil,olteni,banateni, sunt simple glume atat, unele fiind si reale, cresetatoria e reala, tigani sunt vazuti ca romani

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Exagereaza din cauza ca sunt niste rasisti aroganti. Nu exista tara perfecta, lipsita de coruptie si uscaturi.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru supadeceapa):

Asa e si sa nu uitam ca ei sunt de 5 ori, mai prosti decat noi, noi cel putin suntem in stare sa muncim nu ca ei niste putori.

| Mclaren12 a răspuns (pentru supadeceapa):

Nu sunt rasisti. Au atatia negri in tara lor si nu au nimic cu ei, cum naiba sa fie rasisti tot cu albii? laughing

Iar ca sa raspund la intrebare, asa cum s-a zis si mai sus, cred ca imaginea generala pe care si-au format-o ei despre noi este datorita tiganilor pentru ca ei erau aia care se duceau in Franta sa cerseasca prin gări si lor le lua politia bilet de avion ca sa-i trimita inapoi in Romania.

| GPA a răspuns:

Eu n-am auzit până acum să se facă glume pe seama noastră din partea francezilor, dimpotrivă.

Dacă este cum spui tu, probabil asta demonstrează atitudinea pe care o avem în societate, mediul de viață și oamenii care sunt la conducere în România. Faptul că suntem incapabili să menținem țărișoara asta la un nivel normal de trai este strict vina noastră, noi ne-am ales soarta. Personal, nu sufăr conducerea țării.

| supadeceapa a răspuns (pentru GPA):

Au fost o gramada de faze din astea
https://www.youtube.com/watch?v=E3ZpCF1ZLxM

| GPA a răspuns (pentru supadeceapa):

Poate au fost, personal n-am auzit și nici nu m-am interesat de acest lucru.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru supadeceapa):

Asta da, imi aduc aminte dar ei asa au fost cu noi mereu nu e prima data.

| aXy99 a răspuns (pentru GPA):

Ai trait intr-o pestera pana acum?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Exagereaza, iti dai seama. Din cauza imaginii pe care au adus-o tiganii in general.
Noi avem una dintre cele mai mari viteze de internet din lume, iar francezii intreaba romanii daca avem asa ceva, sau daca stim de Stick USB; cineva chiar a fost intrebat daca avem cablu TV si apa curenta!
Avem multi studenti capabili si oameni importanti in tarile indepartate insa imaginea multimii asupra tarii se face datorita celor pe care ii vad frecvent pe strada, evident, iar aceia sunt... tiganii, cersetorii, cei pe care ii vad la stiri si anume pe hoti, criminali deci mi se pare evidenta imagine pe care si-o fac francezii si nu numai...

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru anonim_4396):

Majoritatea francezilor sunt prin definitie snobi. Ei au un sentiment de superioritate fata de toata lumea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Asta nu stiam, interesant.