2 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Sunt niste fascisti xenofobi, asta e parerea mea despre ei. Marea Britanie a fost de acord sa intre in UE, sa intram si noi in UE, au semnat toate tratatele UE, au fost de acord sa respecte toate legile UE. Care e problema lor acum? Daca nu le convine in UE, sa iasa din ea. Si asa se vede ca nu le prea place, pentru ca ei au avut tot timpul o politica separata fata de restul continentului. Pe ei ii intereseaza mai mult actualele si fostele colonii din lume decat celelalte tari membre UE. Ei sunt in competitie cu tarile UE chiar. Nu suporta sa vada ca Germania, vechiul lor dusman de moarte, e acum cea mai puternica economie de pe continent. Ei prefera sa se apropie mai mult de SUA decat de UE. S-a vazut asta si-n cazul razboaielor din Afganistan si Irak, cand i-au sustinut pe americani fara rezerve. Ei nu vor sa adopte nici moneda Euro. Sunt singura tara vest-europeana din UE care nu au adoptat inca moneda Euro, si nici nu vor. Dupa pererea mea na-r fi exclus ca in curand Marea Britanie sa iasa din Uniune. De fapt, s-ar putea sa se si desfiinteze, pentru ca la anul Scotia va tine un referendum pentru independenta, si daca si-o va obtine atunci "Regatul Unit al Marii Britanii" nu se va mai putea numi asa.

| poftabuna a răspuns:

Gandul meu e urmatorul: bagati maosul antr-un borcan cu apa!