Nu stiu daca singura solutie era agresiunea asupra ospatarului. Dar problema este ca strainii introduc romanii cu rromii in aceiasi oala, si nu mi se pare deloc corect. Cred ca Mutu a gresit aici, iar reputatia s-a a suferit o oarecare schilodire in urma acestui gest deplasat. Bine, nu sunt in masura sa-l judec pentru ca nu am fost in situatia sa. Oamenii cedeaza la nervi...Totusi, bine ca s-au impacat intr-un final.
Are dreptate ...am ajuns ultimii din europa! bine a facut mutu ca l-a bagat in spital!
Sincer si eu sunt deja enervat de atitudinea strainiilor fata de noi, romanii. Ei oare sunt atat de tembeli (imi cer scuze pentru limbaj) incat nu pot deosebi un rrom/rrom de un ROMAN?! Ei se numesc rromi nu rromi, poate confuzia e doar de ordin lingvistic din cauza unor destepti care au hotarat ca tiganii sa se numeasca "rromi", ca si cum ar fi o lege prin care romanii se se numeasca "balcanieni, strigoi sau alte tampenii"...
Acum toata presa sare pe Mutu sa-l critice, mie nu mi-a placut niciodata de Mutu prin felul sau de comportament, dar eu nu trebuie sa-l judec pe el si nici noi ceilalti, e problema lui ce a facut in viata lui, ca si-a parasit copilul si nevasta... Eu am o vorba: "fiecare primeste ce merita" - adica "roata se invarte"...
De ce am spus asta? Poate nu are vreo legatura/relevanta cu subiectul din ziar, dar multi sunt sigur ca o sa-l injure pe Mutu ca: "a stricat imaginea Romaniei", sunt absolut sigur ca vor fi astfel de atitudini. Cei care strica imaginea Romaniei sunt: tiganii, cocalarii, parlamentarii si toata patura imensa de oameni de joasa clasa din Romania. Ce credeti ca ar trebui sa facem pentru ca noi sa nu mai fim priviti ca niste rromi?! Ce?!
UnchiulRamiz întreabă: